«حسینپور» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه در گذشته طرح رونق بر این اساس اجرا میشد که اگر تولیدکننده چک برگشتی و یا بدهی مالیاتی نیز دارد به سوی این تسهیلات پرداخت میشد، افزود: اما از سال گذشته موارد مذکور نادیده گرفته شده و به افرادی که دارای چک برگشتی و بدهی داشتند این تسهیلات تعلق نمیگرفت.
وی به مشکلات سالجاری از قبیل افزایش قیمتها و تورم اشاره کرد و گفت: هماکنون که مشکلات تولیدکنندگان دو چندان شده است باید دست آنها را گرفت و حمایتهایی چون اختصاص سرمایه در گردش را برای آنها پاسخ داد.
حسینپور با بیان اینکه هماکنون تسهیلاتی چون تسهیلات مشاغل خانگی با سود ۴ درصد پرداخت میشود، اظهار کرد: نرخ سود تسهیلات رونق تولید ۱۸ درصد است در نتیجه دریافت این تسهیلات هیچ جذابیتی نسبت به طرحهایی چون مشاغل روستایی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: همین امر سبب شده تا تولیدکنندگان داخل شهرکهای صنعتی با مشارکت سایر افراد طرحهایی که میشود در خارج از شهرکهای صنعتی ایجاد کرد، اجرایی کنند.
این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: طرحی در حوزه کشاورزی مبنی بر فریز کردن معوقات کشاورزانی که از سیل و خشکسالی و ... آسیب دیدهاند، در حال اجراست که بدهی آنها تا ۳ سال فریز میشود و میتوان این طرح را برای تولیدکندگان را اجرایی کرد.
وی یادآور شد: در حقیقت تولیدکنندگان دیگر توان پرداخت سود مازاد را ندارد و باید راهکارهایی چون فریز کردن معوقات کشاورزان برای این افراد نیز اجرا شود.
انتهای پیام
نظرات