• پنجشنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۴:۳۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97110301961
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی مشهد مطرح کرد:

خصوصی‌سازی رشته‌های پزشکی زمینه‌ساز پرورش پزشکان ناکارآمد است

خصوصی‌سازی رشته‌های پزشکی زمینه‌ساز پرورش پزشکان ناکارآمد است

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی مشهد گفت: خصوصی سازی رشته‌های پزشکی به منزله این است که به افراد اجازه دهیم پزشکی و رشته‌های پیرا پزشکی را بخوانند و در پایان هم هیچ بازدهی نداشته باشد.

سید مصطفی حق بیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن بیان این مطلب، اظهار کرد: در علوم پزشکی ما در درجه اول تعهدی نسبت به سلامت و جان مردم داریم و  طرح خصوصی سازی دانشگاه‌های پزشکی تهدید اساسی است زیرا فردی که با پول می‌تواند مدرکی را دریافت کند قطعا فرد کارآمدی در این زمینه نخواهد بود.

در گذشته طرح خصوصی سازی دانشگاه‌ها در رشته‌های وزارت علوم، مهندسی و ... وجود داشته اما با بازدهی خوبی همراه نبوده است و افرادی که از دانشگاه‌های غیر انتفاعی فارغ التحصیل می‌شوند؛ معمولا افراد کارآمدی نیستند و ما شاهد این ناکارآمدی در جامعه بودیم.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال در گذشته اقبال به سمت رشته‌هایی که مرتبط با رشته‌های ریاضی، بسیار زیاد بود و با این وجود، دانشگاه‌ها به مرز اشباع رسید و ما اکنون موج عظیم مهندسین بیکار را در جامعه داریم و در پزشکی هم متاسفانه اگر چنین طرحی اجرایی شود با ریزش مخاطب خیلی شدید مواجه خواهیم بود.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: بنده تصور می‌کنم این طرح به گونه‌ای است که برای بازار 600 هزار نفری کنکور تجربی به نوعی کیسه دوختند وگرنه هیچ چیز علمی و عقلانی وجود ندارد که ما تعدادی از افراد را اجازه دهیم پزشکی و رشته‌های پیرا پزشکی را بخوانند و در پایان هم هیچ بازدهی نداشته باشد و باید متذکر شوم که مخالف صد در صدی طرح خصوصی سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی هستم.

حق بیان خاطر نشان کرد: این مخالفت نه تنها در میان اساتید علوم پزشکی شهر مشهد بلکه در میان اساتید علوم پزشکی کل کشور وجود دارد که اعتراضات خود را در فضای مجازی مطرح کردند و جنبش توییتری که با هشتگ‌های سلامت و پول و نه به علوم پزشکی غیرانتفاعی و اینکه علوم پزشکی فروشی نیست را در فضای مجازی شاهد بودیم.

دبیر توسعه انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: دانشجویان و اساتید در اینستاگرام و در صفحه آقای روحانی فعالیت‌هایی را انجام دادند و در فضای حقیقی هم در علوم پزشکی شیراز تجمعاتی از سوی اساتید و دانشجویان به وجود آمد و به طبع اگر نامه آقای دکتر نمکی، سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص بازنگری این طرح، جوابی نداشته باشد قطعا تجمع و اعتصاب در دانشگاه‌های کل کشور را خواهیم داشت.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۴ ۰۷:۴۲

همه فارغ التحصیلان دانشگاهها عملا" هیچ کارایی ندارند و ربطی به نوع دانشگاه و محل تحصیل هم ندارد. دانشگاه عملا" یک مدرسه مختلط می باشد. از دید کارفرمایان و صاحبان صنایع تحصیلات ومعلومات دانشگاهی هیچ ارزشی ندارد زیرا از دید انها کار همه افراد در صنایع به نوعی اپراتوری یا کارگری می باشد و اپراتوری و کارگری نیاز به دانش و تخصص ندارد و میتوان به فردی با سواد کم اموزش داد و کار را انجام می دهد و ادعایی هم نخواهد داشت.