به گزارش ایسنا، بنابر اعلام باشگاه خوشگذرونا، پدرام اویسی، مسئول روابط عمومی نمایش کمدی موزیکال شهربازی، گفت: با توجه به اینکه گروه نمایشی راهیل از آذرماه شروع به اجرای نمایش شهربازی کرده، تصریحکرد: متن این داستان از بین چند نوشته و به علت مورد مخاطب پسند بودن آن انتخاب شده و معمولاً تئاترها با یک عروسی و عاشقانه شروع میشوند اما داستان شهربازی در زمان حال است و از آینده شخصی بازگو میکند که از سال ۲۲۰۰ آمده و تغییرات را به صورت طنز نشان میدهد.
وی با بیان اینکه در این داستان تفاوت زیادی در اجرا و کارگردانی اعمال شده عنوان کرد: این کار از تمرین و اجرا پانزده روز به طول انجامید و از یکشنبه تا جمعه به روی صحنه میرود؛ با توجه به انتقاد و پیشنهادهای کارشناسان و حتی مردم سعی در بهتر اجراشدن کار و تبدیل نقاط ضعف به نقاط قوت هستیم و همین امر باعث شده تا ما تماشاگرانی داشته باشیم که بیش از هفت بار برای دیدن این کار به سالن نمایش بیایند و این نوعی موفقیت در کار به شمار میرود.
مسئول روابط عمومی نمایش کمدی موزیکال شهربازی با اشاره به اینکه در گروه نمایشی راهیل بازیگران باتجربهای مانند علیرضا داوودی حضور دارند که به کیفیت و بهتر شدن کار کمک میکنند، افزود: در هر گروه هنری و تئاتری نیاز هست که بازیگران یا افراد با تجربه باشند تا علاوه بر انتقال اطلاعات صحیح به کیفیت کار هم کمک و باعث رونق نمایش شوند.
وی گفت: گروههای تازه وارد به این عرصه باید از مشکلات و سختیهای این بخش مطلع باشند. بعضی از افراد وارد تئاتر میشوند و بدون رزومه و فعالیت قبلی تهیهکنندگی و کارگردانی را انجام میدهند که جدا از شناخت سلیقه مخاطب با شکست روبهرو میشوند.
اویسی با عنوان اینکه برای شناخته شدن و استقبال تماشاگر به عنصر زمان و همچنین فعالیتهای تبلیغاتی نیاز داریم، بیان کرد: بعضی از تهیهکنندگان توقع معجزه دارند که بدون هزینه و با دست خالی این امر میسر نیست. از مسئولین انتظار داریم که از تئاتر کمدی حمایت ویژه کنند و باید بدانیم بازیگرانی هستند که علاوه بر خنداندن مردم، همزمان گریه میکنند نه بخاطر لحظه احساسی بلکه به دلیل فشار کاری پیش آمده.
وی خاطرنشان کرد: در عرصه تئاتر تماشاگر باعث پربازدید شدن کار میشود و خوشبختانه امروز تماشاگرها دوستان و خانوادههای خود را به دیدن این نمایش دعوت میکنند که نشان از جذابیت کار است. یکی از ضعفهای سیستم تئاتر کمدی یک دل نبودن در گروهها هست و این باعث مشکلاتی کاری و در نهایت متلاشی شدن گروه میشود.
پدرام اویسی با بیان اینکه وظیفه یک هنرمند است که بتواند بر جامعه خود تأثیر بگذارد، یادآورشد: هر نویسندهای که متنی را مینویسد به یقین نکتهای در ذهنش به غلیان افتاده است و سپس تصمیم میگیرد درباره آن شروع به نوشتن کند. حال آن نکتهای که نویسنده از جامعه میگیرد و به همان جامعه تحویل میدهد یک کارگردان باید آن را مورد تحلیل و بررسی قرار بدهد و در مرحله بعد به تصویر بکشد. اگر این هنر (تئاتر) وجود نداشته باشد که در جامعه حرفی بزند و تأثیر خود را بر فرهنگ آن مردم بگذارد نمیتوان آن مقوله را در عرصه دنیای هنر جای داد.
ادیتور: زهرا میعادی
انتهای رپرتاژ خبری
نظرات