به گزارش ایسنا، سیدمحمد حسینی در سخنرانی «چهل سالگی انقلاب و گام دوم انقلاب» که روز گذشته در سالن اجتماعات امیرکبیر دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به نقش عدالت در اجتماع تصریح کرد: کشور ما درگیر مشکلات بسیاری است، اما این دلیل برای بیمسئولیت بودن ما در قبال وضعیت کنونی کافی نیست.
وی افزود: هر چقدر هم شب و سیاهی حاکم باشد، این وظیفه ماست که دست روی دست نگذاریم؛ باور ما این است که زمینه رشد را باید خودمان مهیا کنیم.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: در یک مقطع زمانی رژیم صهیونیستی، لبنان را اشغال کرد و دوستانی از سپاه خواستند به یاری برادران مجاهدمان بروند، اما امام خمینی (ره) نظرشان این بود که نیازی به حضور در لبنان نیست، عراق در اولویت است.
وی عنوان کرد: امام خمینی (ره) از ظرفیت حزبالله لبنان استفاده کردند و انقلاب لبنان تأثیر گرفته از انقلاب ایران است.
حسینی با تاکید بر اینکه باید به سمت عدالت برویم، اضافه کرد: عدالت نسبی قابل اجراست و عدالت مطلق نیز در عصر ظهور تحقق پیدا میکند.
وی خاطرنشان کرد: مردم در 22 بهمن و جشن چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی به مسئولان فهماندند از شرایط موجود ناراضی هستند، اما بین دولت و انقلاب تفاوت قائل میشوند.
حسینیث در ادامه ادعا کرد: مردم یک دولت ناکارآمد انتخاب کردند که این تصور را ایجاد کرده بود که با یک لبخند به غرب، اقتصاد ما شکوفا خواهد شد. نگاه دولتها به خارج از کشور صدمات فراوانی به نظام وارد کرده است، چراغ سبز به غربیها راهحلی برای رفع مشکلات ما نیست.
وی افزود: در سال آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم و اگر نمایندگان انقلابی به مجلس راه پیدا کنند و تغییرات در نفرات فعلی مجلس ایجاد شود، میتوان به راه حلهایی برای رفع مشکلات دست پیدا کرد.
حسینی خطاب به دانشجویان بیان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب، حاصل ساعتها تحقیق و تفکر اندیشکدهها و مراکز فکری بوده و یک شبه حاصل نشده است.
وی مطرح کرد: بار انقلاب و جنگ بر روی جوانان بود و رهبری نیز بارها اشاره فرمودند عرصه را برای حضور جوانان فراهم کنید؛ امام خمینی (ره) با تکیه به همین جوانان، تسلیم وضع موجود نشد و مقابل غرب و شرق قیام کرد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوالهای دانشجویان چنین ابراز عقیده کرد: ما در حال حاضر ضعیفترین دولت و مجلس را در پس از انقلاب داریم، بعضی از حضرات بجای منافع ملت، منافع شخصی را در نظر میگیرند و نتیجه این سیاست، شرایط اقتصادی حال است. مسئولان اشرافی به فکر مستضعفین نیستند.
وی اشاره کرد: بعضی از سیاسیون اینطور به مردم میفهماندند که ما در دنیا یا باید منزوی باشیم یا باید از کشورهای غربی تبعیت کنیم ولی مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم بر استقلال کشور و در عین حال روابط بینالملل تأکید دارند.
حسینی در پایان تصریح کرد: روحیه مطالبه گری باید در جامعه و علیالخصوص در جوانان وجود داشته باشد تا اگر مسئولی خطایی مرتکب شد آن مسئول را در مسیر درست قرار بدهند.
انتهای پیام
نظرات