• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97122111320
  • خبرنگار : 71567

معاون فرهنگی وزارت بهداشت:

‌از بیان آخرین وضعیت "تادا" شرمنده‌ایم/ دولت در تحقق شعارها موفق عمل نکرده است

‌از بیان آخرین وضعیت "تادا" شرمنده‌ایم/ دولت در تحقق شعارها موفق عمل نکرده است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر این که از بیان آخرین وضعیت فعالیت اتحادیه تادا شرمنده‌ایم، گفت: متاسفانه با گذشت یک سال و چند ماه از دولت فعلی عزم جدی برای تصویب اساسنامه این اتحادیه دیده نشده و و از دانشجویان خواستارم به عنوان یکی از بردارهای قدرت برای تشکیل این اتحادیه پافشاری بیشتری داشته باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد رضا فراهانی در سومین نشست مطبوعاتی مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با فعالان نشریات دانشجویی کشور که از صبح امروز در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران در حال برگزاری است، به آخرین وضعیت مجوز اتحادیه تادا اشاره کرد و گفت: ما از بیان آخرین وضعیت فعالیت اتحادیه شرمنده‌ایم چرا که فشارهای خارج از دانشگاه در خصوص مجوز فعالیت این اتحادیه بسیار بیشتر است و ما سعی کردیم کسانی که مخالف هستند را به نوعی اقناع و توجیه کنیم، اما در این زمینه موفق نبوده‌ایم.

وی در ادامه گفت: باید عنوان کنم که متأسفانه ما در جایی قرار گرفته و ایستاده‌ایم که نقطه گرانی‌گاه بُردارهای صاحب قدرت در حاکمیت جمهوری اسلامی قرار دارد و اگر دولت به عنوان بُردار با قدرت عمل کرده بود امروزه در شرایط فعلی قرار نداشتیم.

اگر چه در خصوص مجوز فعالیت اتحادیه تادا در دولت قبلی، دو وزیر و معاون وزیر دست خود را به نشانه حمایت از این اتحادیه بالا بردند و اتحادیه تأیید شد، اما متاسفانه در دولت امروز این جبهه چهار نفره تضعیف شده و با وجودی که از تشکیل دولت دوازدهم حدود یک سال و چند ماه می‌گذرد اما هنوز موفق به تصویب اساسنامه اتحادیه نشده‌ایم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دانشجویان را یکی از پرقدرت‌ترین بُردارها توصیف کرد و گفت: میزان مداومت دانشجویان به عنوان یکی از بُردارهای پر قدرت در تصویب اساسنامه تادا و شروع فعالیت این اتحادیه بسیار کمک کننده است. چرا که در همه امور خواست و مطالبات نهادهای مدنی هر چه بُردار بیشتری داشته باشد در تقابل با بُردارهای قدرت به نقطه بهتری خواهیم رسید.

دکتر فراهانی خاطر نشان کرد: اگر دولت به شعارهای خود در دوران انتخابات عمل کند، حمایت از تشکیل اتحادیه تادا نیز در راستای این شعارها به شمار می‌رود. اما امروزه در وضعیتی قرار داریم که این شعارها عملی نشده و کم توصیه کردن در خصوص امور لزوماً نمی‌تواند در بهبود آن امور تاثیر گذار باشد. مگر ما می‌توانیم با حرف اوضاع را بهتر و وضعیت را تحمل کنیم؟ لازم است مسئولان درک بهتری نسبت به واقعیت‌های اجتماعی داشته باشند.

دکتر فراهانی در پایان با تاکید بر اینکه همه افراد جامعه و مسئولان باید دست از محافظه کاری و تنبلی بردارند گفت: به نظر می‌آید جبر تاریخی در بین ما سابقه دارد، اما ما باید با درک واقعیت اجتماعی دست از محافظه کاری برداریم و با انرژی به خواسته‌های جامعه پاسخ بدهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha