به گزارش ایسنا، ابوالفضل مکرمیفر در نشست بررسی ظرفیتهای استان خراسان رضوی در حوزه گردشگری حلال که در موزه بزرگ خراسان برگزار شد، گفت: به گردشگری مذهبی کمتر توجه کردهایم؛ در صورتی که این نوع گردشگری در میراث ملموس و ناملموس ظرفیتهای بسیاری دارد. ۱۴ قرن معماری اسلامی داریم که تمام معماری کشور متاثر از اسلام است و هر یک از آنها از لحاظ خلاقانه بودن بنا و اعتقادی که در تمام این بناها مشهود است، بینظیر است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی بیان کرد: در میراث ناملموس، دیدن آیینها گردشگر خاص خود را میطلبد و این آیینها گردشگران خارجی را میتواند تحت تاثیر قرار دهد با توجه به اینکه غذای حلال و میزبانی کشورمان نیز زبانزد توریستهایی که آمدند، هست.
مکرمیفر خاطرنشان کرد: بنیاد شهرهای اسلامی با مسجد است. ما در کشور با شکوهترین مسجدها را داریم که کمتر به این موارد توجه کردهایم با وجود آنکه ظرفیت گردشگری دینی ظرفیت بزرگی است.
وی افزود: بسیاری از مسلمانان و غیر مسلمانان علاقهمند هستند که به ایران بیایند و از ظرفیتهای تاریخی، مذهبی و .. .بازدید کنند که باید زمینههای ورود آنان بهویژه کشورهای مسلمان که کشورهای هدف هستند، را فراهم کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی یادآور شد: در حال حاضر بیش از 6 میلیارد جمعیت داریم که یک میلیارد و 300 میلیون گردشگر در دنیا گردش میکنند و از این 6 میلیارد، حدود 300 و 400 میلیون نفر مسلمان هستند و آنچه از این یک میلیارد و 300 میلیون نفر به ایران میآیند، حدود 6 میلیون گردشگر است و درآمدی که از این گردشگران یعنی یک میلیارد و 300 میلیون وارد سبد گردشگری دنیا میشود، ۲.۳ تریلیون دلار است و درآمدی که نصیب کشور ما از این گردشگران میشود، 700 میلیون دلار است که بسیار فاصله داریم تا از این سبد به نفع خودمان در جهت درآمد بهره ببریم.
مکرمیفر اشاره کرد: در سال ۹۵ آمار گرشگران پنج میلیون بوده که در حال حاضر به 6 میلیون افزایش پیدا کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: در مجموع چون داشتههایمان زیاد بوده است، به ظرفیتهایمان کم توجه کردهایم با وجود آنکه در کشورهای دیگر مانند دبی، جاذبهها را ایجاد میکنند.
انتهای پیام
نظرات