• شنبه / ۴ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98030401561
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

شبکه‌های آموزشی علوم پزشکی در کشور تشکیل می‌شود

شبکه‌های آموزشی علوم پزشکی در کشور تشکیل می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت از تشکیل شبکه‌های آموزشی علوم پزشکی سخن گفت و اظهار داشت: این شبکه‌ها با اجتماع تمامی دست اندرکاران یک حیطه، برای اجرایی سازی مأموریت‌های سپرده شده به مناطق آمایشی و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل می‌شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی با اشاره به واسپاری مأموریت‌های ویژه به مناطق آمایشی و دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: لازم است که برای اجرایی سازی این مأموریت‌ها ساختارهای منعطف و مناسبی شکل بگیرد.

وی به موضوع راه اندازی شبکه‌های آموزشی علوم پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: این شبکه‌ها موضوع بسیار مهمی است که راه اندازی آن چندی است در حوزه معاونت در حال پیگیری است و در شورای گسترش مطرح شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تجربه کشور در راه اندازی شبکه‌های تحقیقاتی گفت: در این برنامه حوزه معاونت آموزشی می‌تواند برای مأموریت‌های ویژه خود و همچنین مناطق آمایشی شبکه‌هایی ایجاد کند.

وی با تاکید بر اهمیت تشکیل این شبکه‌ها اظهار داشت: با واسپاری مأموریت‌ها به مناطق آمایشی و دانشگاه‌ها در واقع در اجرای مأموریت همکار وزارت بهداشت هستند و لازم است مشارکت سایر مناطق و دانشگاه‌ها را نیز در اجرای این مأموریت‌ها جلب کنند. بر این اساس تشکیل این شبکه‌ها ضروری است تا پیگیری این امور از سوی منطقه یا دانشگاه مسئول مأموریت به صورت رسمی‌تر صورت پذیرد.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی با بیان اینکه شبکه‌های آموزشی علوم پزشکی می‌توانند تمامی ظرفیت‌ها در سطح کشور را در یک حوزه تخصصی گردهم آورند گفت: مطالعاتی هم در این زمینه صورت گرفته و از تجارب مناطق در اجرای مأموریت‌ها نیز می‌توان استفاده کرد.

دکتر لاریجانی خاطرنشان کرد: تشکیل شبکه به معنی این است که تمام مراکزی که در حیطه یک مأموریت کار می‌کنند کار مستقل خود را انجام می‌دهند ولی در عین حال در قالب این شبکه تصمیمات کشوری در آن حیطه با مدیریت مسئول آن مأموریت پیگیری می‌شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مأموریت‌ها در سطح ملی تعریف شده و مورد حمایت قرار می‌گیرد، ادامه داد: نهادهای دولتی و خصوصی دست اندرکار هر مأموریت می‌توانند در شبکه مشارکت داشته باشند و ساختار این شبکه‌ها منعطف طراحی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، لاریجانی در پایان خاطرنشان کرد: کارگروهی در حوزه معاونت آموزشی مسئولیت طراحی ساختار این شبکه‌ها را به عهده خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha