• سه‌شنبه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ / ۲۲:۲۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 98032813812
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان:

۴۵۰ هزار هکتار از مناطق جنگلی ایلام از نظر حریق در موقعیت «فوق بحرانی» است

۴۵۰ هزار هکتار از مناطق جنگلی ایلام از نظر حریق در موقعیت «فوق بحرانی» است

ایسنا/ایلام مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام گفت: ۴۵۰ هزار هکتار از مناطق جنگلی استان ایلام در بحش حریق دارای موقعیتی «فوق بحرانی» است، برای مقابله با این مشکل علاوه بر آموزش مردم و آگاهسازی‌های انجام شده، ۹۰ نقطه بحرانی و فوق بحرانی را شمناسایی کرده و افراد ما به صورت ۲۴ ساعته در حال گشت زنی و کنترل عرصه‌ها هستند.

به گزارش ایسنا، منطقه ایلام، دکتر «رضا احمدی» در نشست تخصصی اقدام مشترک توسعه منابع طبیعی و آبخیزداری در منطقه زاگرس که در استانداری ایلام برگزار شد، اظهار کرد: تیم کاری ما در منابع طبیعی و آبخیز داری استان، دارای ۷۰ کارشناس ارشد و ۲۰ دکتری در حوزه مسائل مرتبط با منابع طبیعی است که این تیم قدرتمند است که برنامه ریزی های کارکردهای منابع طبیعی را انجام می‌دهد.

وی استفاده از ظرفیت مشارکت مردم در حل مسائل منابع طبیعی را یکی دیگر از نقاط قوت استان ایلام دانست و گفت: مردم استان ایلام با تعامل خوبی که با مسئولین در این حوزه دارند باعث شده است که بتوانیم توسعه جنگل و جنگل کاری در استان را با شیوه‌های نوین و بدون استفاده از سیم خاردار و نگهبان و قرق بان اجرا کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام عنوان کرد: ما برای رسیدن به نقطه کنونی برای قطره قطره آب باران برنامه ریزی کردیم تا بتوانیم زمینه توسعه جنگل در سطح وسیع را داشته باشیم تا جایی که حتی در مناطق خشک انسان موفق به ایجاد جنگل‌های بزرگی شدیم که یک نمونه آن ۱۰ هزار هکتار در مهران است.

احمدی ضمن اعلام ۴ هزار هکتار جنگل کاری از ابتدای سال ۹۸ تا کنون، خاطرنشان کرد: احداث باغات در اراضی شیبدار، نهال کاری با توجه به ویژگی اقلیمی ایلام و شروع بارندگی‌های پاییزه، عمیق کاری و کاشت نهال در خط رطوبتی شناسایی شده در زیر زمین، مالچینگ و کم کردن تبخیر در محیط، استفاده از گونه‌های بومی زاگرس به جای استفاده از نهال سوزنی برگان و ترکیب جنگل کاری و آبخوان‌داری از روش‌هایی بوده است که ایلام در چند سال اخیر پی گرفته و موفق به این جنگل کاری وسیع شده است.

وی افزود: توجه ویژه به تولید نهال در استان یکی دیگر از عوامل موفقیت ایلام در توسعه جنگل‌های زاگرس بوده است به گونه‌ای که اولاً به تولید ۶۵ گونه بومی زاگرس به جای سوزنی برگان پرداختیم و ثانیاً در حال حاضر ۲ میلیون اصله نهال برای سال ۹۸ تولید کرده ایم که منتظریم با اولین بارش پاییزی در استان کار کاشت آنها را شروع کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام با بیان اینکه ۴۵۰ هزار هکتار از مناطق جنگلی استان ایلام در بخش حریق دارای موقعیتی «فوق بحرانی» است، برای مقابله با این مشکل علاوه بر آموزش مردم و آگاهسازی های انجام شده، ۹۰ نقطه بحرانی و فوق بحرانی را شناسایی کرده و افراد ما به صورت ۲۴ ساعته در حال گشت زنی و کنترل عرصه‌ها هستند.

احمدی از کانکس گذاری در مناطق خطرناک برای بروز آتش سوزی خبر داد و گفت: در تمام این مناطق نیروی انسانی مستقر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha