به گزارش ایسنا، امید ذاکری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری ، پیشقراول و نمادی از حفاظت اراضی است که با گشتهای شبانهروزی خود در راستای صیانت از اراضی ملی میکوشد.
وی افزود: حفاظت و مراقبت باید بهصورت هدفمند دنبال شود و علیرغم مشکلاتی که وجود دارد با توجه به حساسیت موضوعات باید به مقوله مراقبت توجه و اهمیت بیشتری قائل شویم.
ذاکری ادامه داد: لازم است که همکاران مربوطه از موضوعات تحلیلهای درست داشته باشند بهنوعی که بدانند تصرفات در چه فصلی، زمانی و مکانهایی بیشتر رخ میدهد تا با دقت نظر و سرعت عمل بالا وارد شده و جلوی تصرفات را بگیرند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان خاطرنشان کرد: کاداستر موضوع بسیار مهم و موردتوجهی است که باید با توجه به منابع اعتباری موجود اراضی تعیین تکلیف شده و انتظار داریم که تمامی مدیران شهرستانها موضوع را جدی تلقی نموده و برنامهریزی شود که در پایان مهلت سهساله بتوانیم کاداستر استان را انجام دهیم.
وی از تمامی جنگلداران خواست که گزارشات حوزه کاداستر بهصورت ماهانه و دقیق باشد تا روند پیشرفت کار بهدرستی دنبال شود.
انتهای پیام
نظرات