• دوشنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98082717698
  • خبرنگار : 71593

رویارویی دانشجویان هندی معترض با پلیس

رویارویی دانشجویان هندی معترض با پلیس

صدها تن از دانشجویان یکی از دانشگاه‌های دهلی‌نو امروز (دوشنبه) در اعتراض به افزایش هزینه‌های مسکن دانشجویی، به سمت پارلمان هند راهپیمایی کردند اما نیروهای پلیس مقابل‌ آن‌ها ایستادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این دانشجویان که در دانشگاه جواهر لعل نهرو تحصیل می‌کنند، ضمن شعار دادن تلاش کردند که از موانع پلیس عبور کنند. پلیس چندین دانشجو را در اعتراضات امروز هند دستگیر کرده است.

این دانشجویان خواستار مداخله قانونگذاران در تصمیم دانشگاه‌هایشان برای افزایش هزینه مسکن دانشجویی هستند و بیش از دو هفته است که در حال اعتراض به این طرح به سر می‌برند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha