به گزارش ایسنا، ۳۹ نماینده مجلس خواستار استیضاح وزیر کشور به دلیل عملکرد وی در ناآرامیهای آبان ماه شدند که محورهای این استیضاح و اسامی استیضاحکنندگان را میتوانید اینجا بخوانید.
رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از عزیمت به کشور ترکیه برای حضور در دوازدهمین مجمع مجالس آسیایی مهمترین اهداف سفر به ترکیه برای حضور در مجمع مجالس کشورهای آسیایی را تشریح کرد و گفت: مجمع مجالس آسیایی در سال های اخیر، تلاش های خوبی برای ایجاد فرصت های تجاری، علمی و همچنین رایزنی در حوزه مسائل امنیتی و امنیت پایدار فراهم کرده است و در این اجلاس نیز همین تفکر دنبال خواهد شد؛ چرا که رویکرد قرن معاصر، توجه به تاثیرگذاری کشورهای آسیایی است.
انتخابات ۹۸
سلیمی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس: کاندیداهای انتخابات بهجای تخریب جریانات مقابل صادقانه با مردم صحبت کنند
میرزایی، رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس: به نظر میرسد شرایط برای برگزاری انتخابات رقابتی فراهم است
ندیمی، یک نماینده پیشین مجلس: هنوز تب و تاب انتخابات به گرما نرسیده است
یارمحمدی، عضو فراکسیون امید مجلس: کاندیداهای انتخابات باید با درنظر گرفتن واقعیتها صادقانه با مردم صحبت کنند
نوروزی، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس: مردم در انتخابات مجلس واقعبینانهتر رای خواهند داد
***
محمدرضا عارف، رییس فراکسیون امید مجلس گفت: شرایط در سالهای ۹۲ و ۹۶ به گونهای پیش رفت که اصلاحطلبها پشت آقای روحانی آمدند این حمایت به آن معنا نیست که دولت فعلی اصلاح طلب است البته ما هم باید مسئولیت حمایت از دولت را بپذیریم. در عین حال فکر میکنم درباره این دولت مقداری سیاهنمایی میشود چون کارهای خوبی در توسعه زیر بناها، بهبود مناطق محروم و وضعیت بهداشت و درمان انجام داده است. وی در بخش دیگری از این گفت و گفت و گو تاکید کرد: کابینه باید ارتباط خوبی با دانشگاهها داشته باشد.
وزیر خارجه کشورمان به منظور شرکت در «فروم دوحه» عازم قطر شد. قرار است محمد جواد ظریف در این سفر ضمن سخنرانی در فروم دوحه دیدار و گفتوگوهایی نیز در حاشیه این نشست با برخی همتایان خود داشته باشد.
همچنین برایان هوک، رئیس گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه آمریکا که برای شرکت در "سمینار دوحه" به کشور قطر سفر کرده است با متهم کردن ایران به انجام اقدامات خصمانه گفت: تحریمهای ایران به منظور مجازات این کشور نیست بلکه به منظور تامین امنیت ملی آمریکا است. وی افزود: اگر ایران فعالیتهای خصمانه خود را متوقف کند ما آماده رفع تحریمها و از سرگیری روابط دیپلماتیک با این کشور خواهیم بود.
نخست وزیر مالزی: تحریمهای آمریکا علیه ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است
نماینده دائم کویت در سازمان ملل : خواهان تحریم ایران نیستیم/ امیدواریم برجام اصلاح شود
امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسایل بینالملل و آمریکا گفت: بسیار دور از انتظار است که تبادل زندانیها میان ایران و آمریکا سرمنشاء تحولاتی شود که به تنش در موضوع هستهای و برجام پایان دهد. وی همچنین با بیان اینکه مسکو توان بازگرداندن آمریکا را به برجام ندارد، توضیح داد:مسکو چنین ظرفیتی ندارد چون روسیه در روابط با آمریکا دچار مشکلات اساس است و به جز شخص ترامپ و معدود مشاوران و دستیارانش که رویکرد مثبتی به روسیه دارند، ساختار سیاسی داخلی آمریکا، روسیه را دشمنی خطرناک و منفور میداند و اساسا پروژه استعفای ترامپ را به خاطر روابط ترامپ با روسیه و مساله اوکراین کلید زدهاند. از این رو مسکو نفوذ کلانی در آمریکا برای باز کردن مسیر مذاکرات میان ایران و آمریکا ندارد.
درهمین رابطه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه امیدواریم تبادل زندانیان میان تهران و واشنگتن منجر به گفتوگوی گستردهتر در امور کنسولگری بشود، افزود: تا زمانی که ایران به رفتارهای خود ادامه دهد ما نیز به سیاست فشار حداکثری ادامه خواهیم داد. وی در ادامه تاکید کرد: به فشار حداکثری ادامه میدهیم.
نعمت احمدی با اشاره به چهلمین سالگرد تصویب قانون اساسی درباره بازنگری قانون اساسی گفت: بازنگری قانون اساسی اگر بخواهد طبق اصل ۱۷۷ آن که بازنگری را تعیین کرده است انجام شود اصلا امکان عملی ندارد. در این اصل گفته میشود که اولا رهبری باید اصولی را که قرار است مورد بازنگری قرار گیرد را تعیین کند. دوما دو سوم نمایندگان نیز آنها را تایید کنند و بعد گروهی را تشکیل دهند که آن گروه قانون اساسی را اجرا کند. خب اصلا امکان ندارد که دو سوم نمایندگان مجلس را بتوانیم جمع کنیم و تازه زمانی که بخواهیم قانونی را بازنگری کنیم لازم است هیئتی جمع شود. این حقوقدان با بیان اینکه قانون اساسی فصل سومی به نام «حقوق ملت» دارد، تاکید کرد: فصل «حقوق ملت» را اجرا کنیم.
انتهای پیام
نظرات