به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فیلم گردی، تحصیلات «محمدحسن یادگاری» درزمینهی ارتباطات است، ازاینرو وی در مستند باشگاه شهرت سعی کرده تا از زاویه مطالعات فرهنگی به قضیه سلبریتیها نگاهی داشته باشد تا مشخص شود که چه قواعد و ملزوماتی دارد.
شهرت برجهان ما اثر میگذارد و آدمها مدام از خود میپرسند چرا مثل ستارهها نمیتوانند معروف باشند. همیشه افراد عاشق آدمهای مشهور میشوند و سخنان آنها را قبول میکنند. مستند «باشگاه شهرت» روایتی از چگونگی به شهرت رسیدن سلبریتی ها ازجمله: الیزابت تیلور، چارلی چاپلین، مرلین مونرو، جرج بست، دیوید بکهام و افرادی که درزمینهٔ ی ثروت و قدرت سرآمد هستند مانند دونالد ترامپ... در زمانهای مختلف را بررسی میکند و تأثیرهای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی هر سلبریتی را در دورههای مختلف بر روی جامعه بررسی میکند.
سلبریتی به چه معناست؟
«سلبریتی» بودن بههیچعنوان یک شغل ویژه نیست و سلبریتیها هرگز برای اینکه سلبریتی هستند، کار خاصی انجام نمیدهند. درواقع سلبریتی که در لغت به معنای ستاره و فرد مشهور است، دارای شخصیت و چهرهای محبوب و پرطرفدار در میان همه مردم است که مربوط به حوزه فعالیت خودش میشود.
در مستند باشگاه شهرت، یادگاری به سراغ سلبریتی های خارجی رفته است، وی دلیل آن را اینگونه بیان میکند:
«در مرحلهی تولید به دلیل هزینهها و حواشی که میتوانست درست کند، ترجیح دادم که این مفاهیم را روی نمونههای خارجی هالیوودی پیاده کنم که چهرههای معتبر و جهانی هستند و از طرفی هم حاشیههای کمتری دارد و راحتتر میتوانیم قصه خودمان را در این قالب بگوییم.»
مستند باشگاه شهرت یک مستند آرشیوی است، در این نوع مستند پژوهش نقش بسیار پررنگی دارد. حرف اصلی مستند باشگاه قدرت این است که مسئله سلبریتی باید کنترل و مدیریت شود چه در فضای مجازی و چه در فضای واقعی. قانون با قوای انتظامی میتواند کمککننده باشد ولی مهمتر از همه اینها مسئله مدیریت فرهنگی است.
سایت تماشای آنلاین فیلم و سریال فیلم گردی با در اختیار گذاشتن اشتراک رایگان پس از ثبتنام، کاربران را دعوت میکند مستند باشگاه شهرت را مشاهده کنند.
علاقهمندان با عضویت رایگان در فیلم گردی تا ۱۰ روز، بهصورت قانونی و رایگان به آرشیو بهترین مستندهای ایرانی و خارجی دسترسی خواهند داشت.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات