به گزارش ایسنا، بنابر اعلام شرکت پرداخت الکترونیک سداد، بر اساس این تفاهم نامه میان محمد مهدی صادق، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد و امیر ناظمی معاون وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات به امضا رسید، درگاه پرداخت سداد به عنوان اولین پی اس پی (شرکت پرداخت الکترونیک) بر روی پلتفرم ایران نوآفرین قرار گرفت.
در جریان امضای این تفاهم نامه، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران به اتفاق هیئت همراه خود، ضمن بازدید از بخشهای مختلف شرکت پرداخت الکترونیک سداد با فعالیتهای این شرکت در حوزه فناوری اطلاعات، امنیت شبکه و مرکز تماس آشنا شد.
ناظمی در این بازدید با بیان اینکه کسب و کارهای نوپا میتوانند با ثبتنام در سامانه نوآفرین برای کسب و کار خود از درگاه پرداخت الکترونیکی سداد استفاده کنند، گفت: زمانی که به سمت اقتصاد پلتفرمی حرکت میکنیم، برخی مفاهیم اقتصادی هم تغییر میکند و باعث تسهیل ورود بازیگران جدیدی می شود. در این نوع اقتصاد دیگر نگاه عرضه و تقاضایی وجود ندارد و نگاه مشوق محور به جای نگاه مجوز محور ایجاد میشود.
وی با تاکید بر اینکه در این نوع اقتصاد داراییهای اصلی، مشتریان هستند، گفت: شرکتهایی مانند سداد که با بانکها همکاری میکنند یکی از بازیگران جدید در اقتصاد پلتفرمی هستند که اهمیت این شرکتها در اقتصاد پلتفرمی بسیار زیاد میشود.
وی در ادامه افزود: ما سعی کردیم بازیگران جدید را از بین بازیگران موجود انتخاب کنیم، برای مثال سداد در نگاه سنتی، تسهیلکننده فعالیت بانک بوده اما در نگاه جدید میتواند پلتفرمی باشد که بانک، صرفا بخش مالی این پلتفرم ایجاد شده را تشکیل دهد.
در این جلسه، مدیر عامل پرداخت الکترونیک سداد ضمن معرفی فعالیتها و خدمات این شرکت با اشاره به اینکه سداد در حوزه استارت آپ ها، تفاهمنامههای متعددی با هلدینگها و مجموعههای سرمایهگذاری داشته است، گفت: همکاری با مرکز توسعه تجارت الکترونیک از جمله مواردی است که شباهت زیادی به موضوع همکاری ما بر روی پلتفرم نو آفرین و حمایت از کسب و کارهای نوپا دارد، زیرا در این همکاری تمامی کسب و کارهایی که برای دریافت اینماد اقدام میکنند، پس از دریافت اینماد این امکان را دارند که بدون ارائه مدارک اضافه، درخواست درگاه پرداخت خود را به سداد ارائه دهند و از خدمات درگاه پرداخت شرکت استفاده کنند.
صادق در ادامه، موضوع کیف پول اپلیکیشن پرداخت ایوا یا همان کیوپی را یکی از موضوعات مورد توجه سداد دانست و گفت: سعی داریم با توسعه کیف پول الکترونیک سداد، مشکلات کسب و کارهای آنلاین و پرداختهای خرد را حل کنیم که با توجه به اجرای پروژه رمز دوم پویا و سختتر شدن تراکنشها، کیف پول میتواند جایگزین مناسبی برای تسهیل پرداختهای خرد باشد. در این زمینه بازارهای مربوط به خدمات عمومی و خدمات شهری همچون پرداخت های پارکینگ ها وتسهیل تراکنشهای مربوط به حوزه حمل و نقل عمومی ، مراکز خرید، مراکز تفریحی از اهداف اصلی پرداخت الکترونیک سداد است.
سعید روشنی، مشاور سیاست گذاری سازمان فناوری اطلاعات و مجری پروژه نوآفرین نیز با اشاره به سهولت اخذ درگاه پرداخت الکترونیکی روی پلتفرم ایران نوآفرین، گفت: بعد از ثبت درخواست در خصوص اخذ درگاه پرداخت الکترونیکی روی این پلتفرم، ابتدا وضعیت نماد اعتماد الکترونیک شرکتها بررسی میشود که در صورت داشتن ای نماد، درخواست را به شرکت پرداخت الکترونیک سداد ارسال میکنیم، سپس کد رهگیری برای شرکتها ارسال میشود و این کد مستقیما از سامانه سداد به طور کامل قابل پیگیری خواهد بود. در نهایت بعد از سپری کردن این مراحل، برای شرکتها مجوز درگاه پرداخت الکترونیک صادر میشود.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات