• شنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98112619183
  • خبرنگار : 71567

معاون فرهنگی دانشگاه تهران تاکید کرد

عدم تناسب سرفصل دروس دانشگاه‌ها با نیازهای بازار کار

عدم تناسب سرفصل دروس دانشگاه‌ها با نیازهای بازار کار

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه سرفصل دروس دانشگاه‌ها با نیازهای بازار کار، تناسبی ندارد، گفت: متأسفانه سرفصل دروسی که در دانشگاه تدریس می‌شود متناسب با نیازهای بخش اجرایی کشور نیست و تحقیقاتی که در این بخش‌ها انجام شده مسائل کشور را درمان نکرده است.

به گزارش ایسنا، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نشست تخصصی رشته دانشگاهی دیوارنگاری؛ الزامات و ضرورت‌ها با بیان اینکه بازنگری در رشته‌های هنری در حال گسترش است، گفت: این موضوع در کمیته برنامه‌ریزی برای رشته‌های هنریانجام می شود و با کمک اساتید و هنرمندان برای اجرای برخی مباحث که سال‌ها مورد غفلت واقع شده بود پیگیر شدیم که بالاخره به سرانجام رسیده است.

وی افزود: شاهد تغییراتی در زمینه به روز کردن رشته‌های هنری هستیم چراکه در گذشته موضوعی به اسم "اقتصاد هنر" نداشتیم اما اکنون به دلیل بحث‌های بین رشته‌ای به این مورد نیازمند هستیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با بیان اینکه اخیراً رشته‌های زیادی در حوزه هنر تأسیس شده است، بیان کرد: با توجه به راه‌اندازی این رشته‌ها می‌توانیم به راحتی در دانشگاه‌ها تولید فکر کنیم.

دکتر سرسنگی با تأکید بر اینکه رشته‌های درسی مدارس باید بازنگری و به روز شوند، تصریح کرد: از گذشته مشکلات زیادی بین دانشگاه‌ها و بازار حرفه‌ای کار وجود داشته است و فارغ التحصیلان به خوبی وارد محیط حرفه‌ای کار نمی‌شوند به همین دلیل بر این باور هستم که با به روز کردن رشته‌های هنری می‌توانیم اشکالات عمده‌ای که در این خصوص وجود دارد را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: متأسفانه سرفصل دروسی که در دانشگاه تدریس می‌شود متناسب با نیازهای بخش اجرایی کشور نیست و تحقیقاتی که در این بخش‌ها انجام شده مسائل کشور را درمان نکرده است و پایان نامه‌هایی که توسط دانشجویان دفاع می‌شود نیز کیلومترها و فرسنگ‌ها از نیازهای کشور فاصله دارند.

دکتر سرسنگی با بیان اینکه موضوع دیوارنگاری ها یکی از بحث‌های مهم هنر شهری است، گفت: این رشته نیازمند تغییر و تحول در دانشگاه های کشور است. دیوارنگاری بسیار رشته جذابی است و می‌تواند بار علمی و عملی زیادی داشته باشد.

وی اضافه کرد: رشته دیوارنگاری به صورت یک رشته مستقل تجسمی و هنری در کشور راه‌اندازی شده تا افرادی را تربیت کند که لزوماً در حوزه نقاشی دیواری یا دیوارنگاری تخصص داشته باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه یکی از مشکلات اصلی معماری این است که آثار زیبایی بر دیوارهای بی‌هویت نقش می بندد، افزود: دیوارنگاری می‌تواند در ترکیب کردن فضای روانی جامعه و بالا بردن سلیقه زیباشناختی مردم ارتباط موثر و ارزشمند زیادی برقرار کند و باید در دانشگاه های کشور در رشته دیوارنگاری افرادی تربیت شوند که بتوانند کارهای فاخری انجام دهند و به لحاظ زیباشناختی ،مسائل جامعه شناختی و روانشناختی اثرهای بی‌نظیری خلق کنند.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ وی با بیان اینکه عمده ترین بخش پژوهش در زمینه دیوارنگاری در حال انجام است، گفت: امیدواریم که با راه‌اندازی این دوره دیوارنگاری در سال‌های آینده شاهد پژوهش‌های خوبی در این حوزه باشیم. قطعاً پژوهش‌ها می‌تواند مورد استفاده هنرمندان، سازمان زیباسازی و سایر نهادهایی که در حوزه مدیریت شهری وظیفه دارند قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha