• دوشنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98121209631
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

به نام کرونا؛ به کام کلاهبرداران

به نام کرونا؛ به کام کلاهبرداران

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی گفت: پلیس فتا به طور جدی با منتشرکنندگان شایعات و اخبار کذب در خصوص ویروس کرونا برخورد خواهد کرد.

سرهنگ علی محمدپور، امروز دوشنبه ۱۲ اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در روزهای گذشته در بستر فضای مجازی استان شاهد انتشار اخبار دروغ و شایعات مختلفی در خصوص ویروس کرونا بوده‌ایم.

وی افزود: اگر افراد شایعات و اخبار کذب را بدون اینکه از صحت موضوع اطلاع پیدا کنند، منتشر کنند یک جرم را مرتکب شده‌اند.

رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی بیان کرد: تاکنون نیز پلیس با تعدادی برخورد کرده و عده‌ای نیز دستگیر شدند و به مراجع قضایی معرفی شده و یا تذکراتی به آن‌ها داده شده است.

به گزارش ایسنا، محمدپور تصریح کرد: با افزایش تقاضای مردم در خصوص خرید ماسک و اقلام بهداشتی برخی فرصت طلبی کرده و از طریق فضای مجازی اقدام به عرضه و فروش این اقلام می‌کنند.

وی افزود: فروش و عرضه انواع داروها و لوازم بهداشتی باید از طریق داروخانه‌ها و مراکز مجاز باشد.

رئیس پلیس فتای خراسان جنوبی یادآور شد: هر وسیله‌ای تحت عنوان تست کرونا در منزل با نامه جعلی از وزارت بهداشت کلاهبرداری است.

محمدپور خاطرنشان کرد: مردم در این خصوص نیز باید هوشمندانه عمل کنند و چنانچه وزارت بهداشت برنامه‌ای در خصوص غربالگری و یا اینگونه اقدامات داشته باشد حتما از طریق رسانه ملی اطلاع‌رسانی و مشخصات تیم‌ها و گروه‌های این برنامه را به مردم اعلام خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha