سیدافضل موسوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ویروس کرونا یک امتحان برای همه کشورها و دولتها بود، اظهار کرد: کشور ما مشکلات زیادی داشته است، اما تجارب خوبی هم از این مشکلات بدست آورد؛ بنابراین نسبت به سایر کشورها بهتر توانست با این بحران مقابله کند. اما باید از تجارب بدست آمده از مقابله با کرونا استفاده کرد تا دیگر دچار چنین بحران هایی نشویم.
وی با بیان اینکه برای مقابله با چنین بحران هایی نیاز به ایجاد ساختار یا نهاد جدیدی نیست؛ زیرا نهادهای موجود عملکرد مناسبی داشتهاند، ادامه داد: برای مقابله با چنین بحران هایی نباید صبر کنیم تا کرونا تمام شود تا اقدامات خود را شروع کنیم، بلکه اقدامات لازم را باید از همین الان دنبال کرد.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حمایت دولت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا، تصریح کرد: کسب و کارهایی به واسطه تعطیلات و فاصله گذاری اجتماعی صدمه دیده اند که باید از آنها حمایت شود. نه تنها باید از اقشار ضعیف حمایت کرد بلکه باید از کارخانه های آسیب دیده هم حمایت کرد تا آنها ورشکست نشوند؛ زیرا تعطیلی کارخانه ها موجب کاهش تولید، کمبود کالا در بازار و احیانا بیکاری کارگران خواهد شد، پس ضروری است که چنین حمایت هایی هم که آغاز شده است، جدیتر دنبال شود. در آمریکا حتی به شرکت های بزرگ وام داده شد تا آنها بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
موسوی با بیان به اینکه ویروس کرونا موجب نزدیکی دولت و ملت در ایران شد، افزود: این ویروس بر روابط میان دولت ها هم تاثیر گذاشته است. درگیری با مشکلات داخلی موجب می شود که اختلافات و درگیری های بین المللی کمتر شود. حتی شاید آمریکا هم به دلیل گسترش شیوع کرونا نتواند در سایر نقاط جهان مداخله کند. در حال حاضر توان مالی دولت ها بیشتر معطوف به مقابله با کروناست تا هزینه کردن برای ایجاد ناآرامی.
وی در پایان گفت: نمی شود گفت که شرایط بوجود آمده بعد از شیوع ویروس کرونا توانسته است تحریم های آمریکا علیه ایران را بشکند اما تحریم ها را شل کرد. سایر کشورها در تحریم های دارویی همراهی زیادی با آمریکا ندارند. درست است که موضع آمریکا برای رفع تحریم ها تغییری نکرده است اما این کشور تحت فشار است تا مثل گذشته به ایران فشار وارد نکند.
انتهای پیام
نظرات