• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99021410014
  • منبع : نمایندگی سمنان

"کم‌آبی"،عامل فعالیت زیرظرفیت اسمی صنایع در استان سمنان

"کم‌آبی"،عامل فعالیت زیرظرفیت اسمی صنایع در استان سمنان

ایسنا/سمنان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از کمبود منابع آبی در بخش صنعت به عنوان عامل عدم استقرار برخی از صنایع و همچنین فعالیت با توان زیرظرفیت واقعی این واحدها شده است.

علی تشنه دل 14 اردیبهشت ماه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت صنعت ، معدن و تجارت استان اظهار کرد: : تأمین نشدن منابع آبی مورد نیاز واحدهای صنعتی باعث شده این واحدها نتوانند با تمام توان از توانمندی موجود بهره‌برداری کنند و فقدان آب مانع استقرار برخی صنایع از قبیل صنایع غذایی و فولاد در استان است.

وی از صنعت به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم این استان نام برد و افزود: بیش از 68هزار نفر در بخش صنعت استان مشغول به فعالیت هستند.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: در استان سمنان یک‌هزار و 841 واحد تولیدی صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری هستند که با سرمایه گذاری بالغ بر 76هزار میلیارد ریال در استان فعالیت می‌کنند.

وی افزود: تأمین نشدن منابع آبی مورد نیاز واحدهای صنعتی باعث شده این واحدها نتوانند با تمام توان از توانمندی موجود بهره‌برداری کنند و فقدان آب مانع استقرار برخی صنایع از قبیل صنایع غذایی و فولاد در استان است.

سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه استان سمنان قابلیت توسعه صنایع معدنی و فرآورده های معدنی را دارد تصریح کرد: استان سمنان از پتانسیل های بسیار خوبی در بخش معدن برخوردار می باشد و باید فرآوری در بخش معدن بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد تا زنجیره ارزی در این حوزه رعایت شود.

وی با تأکید بر اینکه استان سمنان رتبه اول کشوری را در وجود انواع مواد معدنی دارد گفت: 60 درصد نمک ،40درصد گچ ،95درصدزئولیت ، حدود95درصد سلستین ، 40 درصد سولفات سدیم ، 20درصد کرومیت و 15درصد ذغالسنگ کشور در این استان تولید می شود و دارای رتبه اول ازنظر تولید گچ ،نمک ،سلستین وزئولیت ، رتبه دوم درتولید سولفات سدیم، رتبه سوم درتولید ذغال سنگ وکرومیت بوده و یکی ازسه استان برترکشور درتولید ذغال سنگ است.

تشنه دل اظهار کرد: در بحث تامین و توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اقدامات خوبی انجام صورت پذیرفت و افزایش قیمت برخی از کالاها در استان به دلیل نبود واحدهای تولیدی مرتبط با آن کالا در سطح استان می باشد که در این زمینه برنامه ها و اقدامات خوبی در دست اجرا است.

وی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت صنایع استان افزود: واحدهای صنعتی استان در بحث مبارزه با کرونا همقدم با مدافعان سلامت در خط مقدم این مبارزه حضور داشتند و 16 واحد تولیدی با تغییر خط و یا افزایش ظرفیت نسبت به تهیه اقلام بهداشتی ضروری از قبیل ماسک ، دستکش و مواد ضد عفونی کننده اقدام کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha