به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری واتیکان نیوز، از زمانی که دولت جدید اسرائیل مطابق با طرج جنجالی "معامله قرن" آمریکا از الحاق بخشهایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی خبر داده مسائل در خاورمیانه پیچیدهتر شده است.
در این تماس تلفنی، صائب عریقات، مذاکره کننده ارشد و دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین درباره تحولات اخیر در اراضی اشغالی و احتمال اعمال حاکمیت یکجانبه اسرائیل بر بخشهایی از کرانه باختری که ممکن است روند صلح را بیشتر تضعیف کند با وزیر امور خارجه واتیکان گفتوگو کرد.
وزیر امور خارجه واتیکان در این تماس اظهار کرد که احترام به حقوق بینالملل و قطعنامههای سازمان ملل بسیار ضروری است تا دو ملت بتوانند در کنار یکدیگر در دو کشور بر اساس مرزهای بینالمللی به رسمیت شناخته شده ۱۹۶۷ زندگی کنند.
اسقف اعظم پل ریچارد گالاگر با بیان اینکه واتیکان از نزدیک این موضوع را دنبال میکند، ابراز امیدواری کرد، اسرائیلیها و فلسطینیها در آینده نزدیک بتوانند با یاری جامعه جهانی به امکان مذاکرات مستقیم بر سر توافقی دست یابند تا صلح در سرزمین بسیار مقدس در نزد مسیحیان، یهودیان و مسلمانان برقرار شود.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز یکشنبه در جلسه پارلمان برای رای اعتماد به دولت فراگیرش با رقیب پیشین خود بنی گانتس گفت: "وقتش رسیده است".
توافق تقسیم قدرت بین این دو مقام، از اول ژوئیه اعلام یک استراتژی برای اجرای طرح آمریکا با هدف حل مناقشه اسرائیل و فلسطین است. این طرح که توسط فلسطینیان رد شده شامل الحاق غور (دره) اردن و شهرکهای اسرائیل در کرانه باختری به رژیم صهیونیستی میشود.
انتهای پیام
نظرات