• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99052014690
  • خبرنگار : 50237

مدیر تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا:

۷۰ طرح تحقیقاتی در زمینه کووید ۱۹ در همدان در حال اجراست

۷۰ طرح تحقیقاتی در زمینه کووید ۱۹ در همدان در حال اجراست

ایسنا/همدان مدیر تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینای همدان گفت: ۷۰ طرح تحقیقاتی در زمینه کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی همدان مصوب شده و درحال اجرا است.

علیرضا سلطانیان در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح اقدامات تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در زمینه بیماری کووید ۱۹ اظهار کرد: معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در دو بخش فناوری و تحقیقات در موضوع کووید ۱۹ اقداماتی انجام داده است.

وی ایجاد و توسعه خط تولید ماسک در مرکز رشد فناوری دانشگاه توسط شرکت آویده رایان الوند و تولید روزانه ۶۰ هزار ماسک جراحی و ۱۰ هزار ماسک N۹۵، ساخت دستگاه الکتروریسی و تولید ماسک نانو با کارآیی حدود ۹۹ درصد فیلتراسیون توسط شرکت نانو اسپایدر پویا، ساخت و تنظیم دستگاه کنترل کیفی ماسک های تولیدی و توزیع شده در سطح جامعه و ایجاد خط تولید ژل ضدعفونی کننده با پایه الکلی روزانه ۵۰۰۰ عدد توسط شرکت الوند فارمد پارس از جمله اقدامات حوزه فناوری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه کوددید ۱۹ دانست.

سلطانیان افزود: ساخت ۲۰ فیلم آموزشی در زمینه کروناویروس توسط شرکت رسانه سلامت الوند مستقر در مرکز رشد فناوری دانشگاه، ایجاد کلین روم کشت سلولی و فراهم کردن زیرساخت های لازم به منظور آمادگی برای استفاده از سلول های بنیادی در درمان کووید ۱۹، تصویب طرح فناوری بازیافت ضایعات حاصل از تولید ماسک های یکبار مصرف جراحی و استفاده از آن در تولید پارچه های نانو به روش الکتروریسی و طراحی و پیاده سازی سامانه سفیر سلامت با قابلیت ویزیت پزشکی و نسخه الکترونیک از راه دور به منظور کاهش تردد غیرضروری و جلوگیری از ازدحام بیماران در مطب و کلینیک ها از دیگر اقدامات حوزه فناوری دانشگاه است.

وی با بیان اینکه با استفاده از دستگاه کنترل کیفی ماسک و اجرای آزمایشات مخصوص درصد جذب ویروس بر روی ماسک مشخص می شود، خاطرنشان کرد: طرح های فناورانه بیشتر محصول محور بوده و بسیاری از این طرح ها اکنون در آستانه تجاری سازی هستند.

سلطانیان با بیان اینکه خط تولید ماسک راه اندازی شده همچنین محلول های ضدعفونی کننده با پایه الکی مجوز فروش گرفته و در چند روز آینده به بازار عرضه می شود، اعلام کرد: دستگاه الکتروریسی نانو نیز بعد از مشخص شدن نتایج آزمایشگاهی به تولید صنعتی می رسد.

وی با بیان اینکه در بخش تحقیقات نیز پژوهش های زیادی در زمینه های مختلف  انجام شده است، گفت: ۹۰ طرح تحقیقاتی در زمینه کروناویروس پیشنهاد شده بود که اکنون ۷۰ طرح مصوب شده و درحال اجرا است.

مدیر تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه در زمینه دارویی هنوز اقدام خاصی انجام نشده است، گفت: پلاسمادرمانی تحت نظر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود همچنین پروپوزال طرح تحقیقاتی سلول های مزانشیمی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا که دچار عوارض تنفسی شدند نیز در حال بررسی است.

سلطانیان با بیان اینکه ۱۴ مقاله از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در زمینه کووید ۱۹ به چاپ رسیده است، مطرح کرد: بعد از به پایان رسیدن تحقیقات در حال بررسی نتایج آنها اعلام عمومی خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha