سیدمحمود موسوی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه استان زنجان با پایتخت فاصله چندانی ندارد و بازارایان به راحتی میتوانند مواد مورد نیاز خود را تامین کنند، به همین دلیل در استان بنکدار وجود ندارد.
وی افزود: از گذشته تاکنون در استان زنجان بنکدار کم بود و حال این مسئله با افزایش قیمتها در سالهای اخیر و تغییر مداوم آن تشدید شده و در حوزههای مختلف صنفی شاهد انبارهای بزرگ و پر هستیم.
این مسئول ادامه داد: در حال حاضر در زنجان فروشندگان ابتدا کالای مورد نیاز مشتری را سفارشگیری کرده و پس از آن از بازار پایتخت خریداری و در کمتر از ۲۴ ساعت به مشتری تحویل میدهند که نبود انبارهای بزرگ و پر میتواند در بازههایی از زمان، مشکلاتی را برای شهروندان در تامین کالای خود ایجاد کند.
رئیس اتاق اصناف زنجان با اشاره به تفاوت در نرخ کرایههای باربری، تصریح کرد: پست، تیپاکس، اتوبوس و خودروهای مسافربری بینشهری از جمله مهمترین عوامل انتقال کالا به استان است که هر کدام کرایههای متفاوتی برای خدمات خود ارائه میکنند و در این بین پست و تیپاکس برای زنجانیها ارزانتر تمام میشود.
موسوی یادآور شد: مردم و اصناف در هنگام خرید غیرحضوری باید نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه را بررسی کرده و از اصل بودن آن اطمینان حاصل کنند تا کالا طبق معامله انجام شده به دستشان برسد.
انتهای پیام
نظرات