حسین گودرزی در گفتوگو با ایسنا، بیان کرد: متاسفانه کارخانههایی در گذشته فعالیتهای خوبی در دورود داشتهاند که چند سالی میشود بنا به دلایل مختلف تعطیل شدهاند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال کارخانه خمیرمایه که از فعالترین کارخانههای دورود بوده، بالغ بر یک دهه تعطیل شده و عزمی برای فعال شدن این کارخانه از طرف متولیان دیده نمیشود.
گودرزی با اشاره به شرکت بهراد دورود تصریح کرد: این شرکت لولههای کامپوزیتی GRP تولید میکرد و یکی از صنایع مهم کشور بوده که از سال ۸۹ پس از مدتی فعالیت، تعطیل شده و مشکل حقوقی با سرمایهگذار دارد.
نماینده مردم دورود و ازنا اضافه کرد: بالغ بر ۶۰ درصد سهام این کارخانه در اختیار سرمایهگذار اهل کشورهای عربی حوزه خلیج فارس است و پیگیر هستیم که این مشکل حقوقی را رفع کنیم.
وی با اشاره به صنایع غذایی گهر گفت: بانک ملی متولی این کارخانه بوده که دست روی آن گذاشته و پس از اینکه مرداد ۹۵ فاز نخست آن با حضور وزیر کشور افتتاح شد بقیه فازهای آن به حال خودش رها شده و تاکنون با سرمایهگذار هم توافق نشده است.
گودرزی تاکید کرد: صنایع غذایی گهر از لحاظ زیرساخت شرایط خوبی دارد و فعالیت یک فاز در این کارخانه مثل این میماند که در خانه فقط یک شمع روشن باشد.
نماینده مردم دورود و ازنا با اشاره به کارخانه فرسوده سیمان دورود و نیمهتمام ماندن فاز چهار آن، افزود: برای این کارخانه هم پیگیریهای زیادی انجام شده که تاکنون به نتیجه خاصی نرسیدهایم.
وی گفت: از این کارخانهها زیاد داریم که متاسفانه در خاموشی بسر میبرند و زمینگیر شدهاند.
انتهای پیام
نظرات