• پنجشنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99053022873
  • خبرنگار : 50346

نماینده مردم بجنورد در مجلس گلایه کرد:

هنوز آمار درست و دقیقی از زمین های کشاورزی وجود ندارد

هنوز آمار درست و دقیقی از زمین های کشاورزی وجود ندارد

ایسنا/خراسان شمالی نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال گذشته ۳۶ هزار تن کود کشاورزی توزیع شده است.

محمد وحیدی، ۳۰ مردادماه، در جمع گروهی از دهیاران استان، با اشاره به اینکه آمارهایی که در اختیار داریم براساس خوداظهاری افراد است، اضافه کرد: دهیاران نقش مؤثری در جمع‌آوری اطلاعات و آمار درست از وضعیت روستاها دارند و این در حالی است که پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی، هنوز آمار درستی از وضعیت زمین‌ها، کشاورزان و... نداریم.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۳۶ هزار تن  کود کشاورزی در استان توزیع شده است که بیش از ظرفیت و نیاز استان بوده است اما همچنان ۲۰ درصد از کشاورزان اظهار کردند که کود مورد نیاز را نتوانستند دریافت کنند.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حمایت از کشاورزان به معنای حمایت از بزرگترین بخش خصوصی کشور است، اظهار کرد: برای توسعه استان باید به صنعت کشاورزی توجه شود و و پس از کشاورزی نیز صنعت گردشگری در استان اهمیت دارد.

وحیدی با تأکید براینکه آمارها باید مبتنی بر واقعیت باشد، افزود: بخشی از کودها با قیمت بالاتر به استان‌ مازندران فروخته شده و این در حالی است که بخشی از کشاورزان نیازمند استان خودمان امکان تهیه کود را نداشتند.

وی در خصوص تضمین شغلی دهیاران، تأکید کرد: تمام دهیاران در زمان مسئولیت خود باید بیمه باشند اما اینکه بگوییم پس از دوره دهیاری، دهیاران استخدام می‌شوند، درست نیست.

وی تصریح کرد: در کشور ۳۵ هزار روستا دارای دهیاری هستند و اگر بخواهیم در دوره‌های مختلف آنان را استخدام کنیم، ظرفیتی برای پذیرش وجود ندارد.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، مانه و سملقان و گرمه و جاجرم با تأکید بر استفاده از ظرفیت دهیاران، بیان کرد: باید از خدمات ماندگار دهیاران توانمند استفاده شود و سیستم نیز از ظرفیت آنان در پیشبرد اهداف نظام استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه درآمد روستاهای ما ناپایدار و اندک است، تصریح کرد: برخی از روستاها در استان‌های برخوردار، درآمد میلیاردی دارند اما نمی‌ توانند از آن به خوبی استفاده کنند و باید درآمدهای روستاها به صورت ملی دیده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha