• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99060504345
  • منبع : نمایندگی خوزستان

واکنش معاون تربیت‌بدنی وزارت آموزش و پرورش به نقش معلمان در استعدادیابی

واکنش معاون تربیت‌بدنی وزارت آموزش و پرورش به نقش معلمان در استعدادیابی

ایسنا/خوزستان معاون تربیت‌بدنی وزارت آموزش و پرورش به گزارشی در مورد چگونگی نقش معلمان ورزش در استعدادیابی واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، در متن  ارسالی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در خصوص نقش معلمان ورزش در استعدادیابی آمده است:

"فدراسیون ورزش دانش آموزی با محوریت معاونت تربیت بدنی و سلامت با دستورالعمل ابلاغی به استان‌های کشور برگزاری مسابقات آموزشگاهی را از مهمترین اقدامات خود دانسته به طوری که در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ مسابقات در قالب جشنواره و مسابقات ورزشی با مشارکت پنج میلیون دانش آموز دختر و پسر، در سطح مدرسه، با مشارکت یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز دختر و پسر در سطح منطقه، با مشارکت ۶۰۰ هزار دانش آموز در سطح استان و مشارکت ۱۵ هزار دانش آموز در سطح کشور برگزار گردید.

در خصوص استعدادیابی که مصاحبه کننده محترم به آن اشاره کرده و از کمرنگ شدن نقش معلمان ورزش در استعدادیابی یاد کرده است به موارد ذیل اشاره می‌شود.

- نقش اصلی شناسایی استعدادهای ورزشی دانش آموزان توسط معلمان تربیت بدنی انجام می‌گیرد و وزارت آموزش و پرورش با در اختیار داشتن بیش از ۳۳ هزار معلم تربیت‌بدنی با مدارک و مدارج علمی دانشگاهی معتبر در راستای گسترش و توسعه رشته های مختلف ورزشی و توسعه المپیادهای ورزشی تلاش می‌نمایند. از این رو مشارکت دانش آموزان در مسابقات آموزشگاهی و ساماندهی تیم‌ها و برنامه‌ریزی مسابقات به عهده دبیران سخت کوش تربیت‌بدنی می‌باشد.

دانش آموزان با توجه به علاقه و رغبت و راهنمایی دبیران تربیت بدنی به تیم‌های ورزشی در مدرسه می‌پیوندند و حضور آن‌ها در رقابت‌های ورزشی سطوح منطقه، شهرستان، استان و کشور ابزاری مناسب و کاربردی جهت شناسایی و کشف استعدادهای ورزشی و معرفی نخبگان ورزش به فدراسیون های ورزشی و تیم‌های ملی می‌گردد. همان‌طور که در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ فدراسیون ورزش دانش آموزی پس از برگزاری مسابقات ورزشی دانش‌ آموزان در کل کشور، قریب به ۱۰۰۰ نفر از نخبگان ورزشی در رشته‌های مختلف و استعدادهای شناسایی شده را به فدراسیون‌های مربوطه معرفی کرده است. از مصادیق شناسایی استعدادهایی که در طول برگزاری مسابقات آموزشگاهی شناسایی و به ورزش قهرمانی کشور و حضور آن‌ها در تیم‌های ملی محرز می‌باشد، می‌توان از حضور آقایان علی علیپور، محمد نادری، میلاد عبادی‌پور، پوریا یلی، امیرحسین اسفندیار، محمدرضا حضرت‌پور، بهنام یخچالی و ... در تیم‌های ملی فوتبال، والیبال و بسکتبال کشور و حضور تیم فوتبال دانش آموزان کشور در مسابقات قهرمانی آسیا (شیراز – ۲۰۱۷) و قهرمانی در این دوره از مسابقات با کاپیتانی دانش‌آموز خوزستانی نام برد.

نمونه بارزتر برگزاری مسابقات آموزشگاهی می‌توان به انتخاب تیم‌ملی کشتی دانش آموزی  از استان خوزستان و اعزام به مسابقات ژیمنازیاد (المپیک دانش آموزی - ۲۰۱۸) در کشور مراکش و کسب عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات نام برد. با توجه به مطالب و مصادیق مورد اشاره می‌توان گفت نه تنها در ۱۵ سال اخیر به ورزش آموزشگاهی و درس تربیت بدنی توجه بیشتر شده بلکه فدراسیون‌های ورزشی کشور به دنبال عقد تفاهم نامه‌های همکاری مشترک برای بسط رشته‌های مربوطه در بین دانش آموزان کشور می‌باشند."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha