محمدصالح مفتاح چهارشنبه ٥ شهریور در یک کنفرانس خبری بیان کرد: در یک نظرسنجی انجام شده بیش از ٧٠ درصد از مردم معتقدند که امر به معروف و نهی از منکر باید انجام شود اما واژه تذکر را به جای امر به معروف و نهی از منکر استفاده کردهاند.
او با بیان اینکه مردم از امر به معروف و نهی از منکر میترسند و در ادرات دولتی ما شرایطی وجود ندارد که مردم به راحتی امر به معروف و نهی از منکر کنند، افزود: ۳۳ درصد مردم اعلام کردهاند که از امر به معروف و نهی از منکر میترسند.
معاون فرهنگ سازی، رسانه و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه ۲۱ درصد از مردم معتقدند که امر به معروف نهی از منکر بی فایده و بی تاثیر است، خاطرنشان کرد: ۱۴ درصد مردم بزرگترین منکرها را اختلاس و دزدی و ۱۴ درصد بی توجهی به مردم و مشکلات اقتصادی بین مسئولان میدانند.
مفتاح با بیان اینکه طی سالهای اخیر تلاشهای زیادی در مجموعه ستاد انجام شده تا ذهنیت مردم را نسبت به امر به معروف تغییر دهیم، گفت: برای فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر از صفر شروع نکردهایم بلکه از زیر صفر ورود کردهایم.
این مقام مسئول با بیان اینکه گاه جای معروف و منکر در جامعه عوض شده و آنها را با هم اشتباه میگیریم، گفت: باید برای ادبیات سازی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر تلاش کرد.
معاون فرهنگ سازی، رسانه و آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اینکه جامعه شناسان و روشنفکران امر به معروف و نهی از منکر را در حد حجاب و دروغ محدود کردهاند، افزود: متاسفانه میترسیم از اینکه امر به معروف و نهی از منکر کنیم و در این باره بی مسئولیت بار آمدهایم.
مفتاح با بیان اینکه تلاش مان این بوده امر به معروف و نهی از منکر را از حوزه حجاب و عفاف و انحصار آن بیرون بیاوریم و بر آموزش بیشتر این موضوع تمرکز کنیم، عنوان کرد: قانون جامع امر به معروف و نهی از منکر نداریم و مختصر است و در تلاشیم که سیاستهای کلی اصل هشتم قانون اساسی تدوین شود تا برخی از خلاءهای قانونی را این حوزه را مرتفع کنیم.
انتهای پیام
نظرات