حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی سلیمانی در دیدار کارکنان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان، اظهار کرد: وجود عالمان، فرهیختگان، هنرمندان، شاعران و ادیبان در این دیار موجب مباهات و سرمایه های گرانقدری است که مأموریت های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را سنگین و حساس کرده است.
وی ضمن تجلیل از مقام محتشم کاشانی، افزود: سروده های این شاعر در خصوص حادثه کربلا بی نظیر و الهام بخش برای آثار دیگر هنرمندان شاعر است و امیدوارم با استفاده از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی شهرستان بتوان نسبت به معرفی و احیاء آثار و مفاخر این شهرستان اقدام کرد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی سلیمانی تصریح کرد: منطقه کاشان با پیشینه کهن هفت هزار ساله و همچنین وجود ۴۰۰ نواده امام و امامزادگان والا مقام دارای موقعیت ممتازی در کشور است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان اظهار کرد: فرهنگ زیربنایی ترین و مهمترین رکن توسعه یک کشور است و تعالی جامعه به واسطه فرهنگ، به ویژه در کشور ما که فرهنگ دینی است و هر تلاشی در این حوزه می تواند به مثابه یک سرمایه گذاری باشد که منافعش برای کل جامعه است.
میثم نمکی گفت: سابقه فرهنگی کاشان در طول تاریخ و همچنین ظرفیت های بالایی که بخش های غیر دولتی و نهادهای عمومی با دستگاه های دولتی به ویژه در حوزه فرهنگ عمومی دارند از ظرفیت های بالای کاشان است.
وی افزود: اگر ما در حوزه برنامه ریزی فرهنگی و سیاست گذاری فرهنگی در بخش عمومی الگوسازی مناسبی داشته باشیم می توان تأثیر آن را در جامعه مشاهده کرد.
نمکی با ارائه آماری از زیرساخت ها و مجموعه های تحت پوشش این اداره، گفت: زیرساخت های فرهنگی و هنری و همچنین سرانه فضاهای فرهنگی کاشان، جوابگوی ظرفیت های بالقوه و بالفعل این شهرستان در حوزه فرهنگ و هنر نیست.
در این دیدار از تابلو نقاشی با عنوان، باز این چه شورش است که در خلق عالم ست، اثر سعید بوجار آرانی از سری طرح های سماع خط با تکنیک، طراحی با راپید روترینگ روی مقوا معمولی و ابعاد ۳۵ در ۴۵ سانتیمتر رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات