حجت الاسلام احمد حمیدی در نشست بررسی برندسازی شهر تبریز با اشاره به اینکه سابقه اجرای برندیگ در شهرداری تبریز از سال ۹۵ وجود دارد، گفت: پس از انجام مطالعات اولیه و تشکیل شورای سیاستگذاری برندینگ، شهرداری تبریز طی فراخوان از شرکتهای حائز شرایط برای برندینگ تبریز دعوت به عمل آورد و ۱۷ طرح از سطح کشور به دبیرخانه واصل شد و طرحی انتخاب شد ولی متاسفانه مسکوت ماند.
وی با بیان اینکه برندسازی شهری، مجموعهای گسترده از ادراک مخاطبان از فضاهای شهری، شهروندان و بسیاری از شاخصههای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی زندگی شهری است، گفت: برندسازی شهری، روشی برای افزایش جاذبهی شهر و نقطهی اساسی شناخت شهر است.
وی گفت: برندها با تکیه بر داشتههای شهری در جهت افزایش اعتبار جهانی خود حرکت میکنند و جایگاه بینالمللی خود را در مقایسه با سایر شهرهای جهان ارتقاء میدهند و چنین رقابتی میتواند منافع حداکثری شهروندان را تامین و هویت شهری را تقویت کند.
به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، در این جلسه مقرر شد جلسات تخصصی در لایههای کارشناسی مدیریت شهری و با مشارکت نخبگان، دانشگاهیان و افراد صاحب نظر برگزار شود و در نهایت پیش نویس طرح به مسئولان ارشد شهری ارائه شود تا طرح را با اهداف و سیاستهای کلی مدیریت شهری، اسناد بالادستی و سایر اقتضائات زمانی و مکانی تطابق داده و بهترین تصمیم برای برندسازی شهر تبریز گرفته شود.
انتهای پیام
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار:
تبریز دارای ظرفیتهای برند جهانی است

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز با اشاره به اینکه تبریز ظرفیت برند جهانی را داراست، گفت: اولین گام برای تحقق این هدف، شناساندن تبریز و معرفی داشتههای فرهنگی، تاریخی و مذهبی این شهر است که باید در این راه، از برندسازی برای شهر تبریز و ابزار تبلیغاتی مختلف استفاده کنیم.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات