حجت الاسلام "روح الله میرزائی" امروز ۱۹ شهریورماه در نشست خبری در کرمان اظهار کرد: خبرنگاران، آمر به معروف و ناهی از منکر هستند و با انتشار اخبار مثبت که نقاط قوت را نشان می دهد و حتی با انعکاس نقاط ضعف بری اینکه رفع شود، کار خوب و معروف را انجام می هند.
وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید از خبرنگاران حمایت کند و در مواردی که خبرنگاران برای انتشار اخبار یا حذف آن تحت فشار قرار می گیرند، می توانند تقضای حمایت از ستاد داشته باشند.
میرزائی تصریح کرد: رسانه ها باید امر به معروف و نهی از منکر را به مردم نشان بدهند. این دو فریضه در جامعه ما درست نشان داده نشده است.
معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اینکه همه آحاد جامعه باید امر به معروف و نهی از منکر کنند و وظیفه همه است، افزود: به عنوان مثال فردی که حجاب را رعایت نمی کند، اگر در حوزه حجاب نتواند امر به معروف کند، در موارد و حوزه های دیگر می تواند امر به معروف و نهی از منکر بکند.
وی با اشاره به اینکه باید امر به معروف و نهی از منکر را تبیین کنیم، گفت: در همه حوزه های و موارد می تواند امر به معروف و نهی از منکر انجام داد اما اصلا این نگاه در جامعه وجود ندارد و به گونه ای است که فقط مربوط به عفاف و حجاب و دعوای خیابانی است.
میرزائی تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر هیچ وظیفه اجرائی ندارد و وظیفه احیاء فریضتین را دارد و مقام معظم رهبری فرمودند" کاری کنید آحاد جامعه بتوانند امر به معروف و نهی از منکر بکنند.
وی بیان کرد: باید هرکس به وظیفه خود به خوبی عمل کند و بحث جاذبه و دافعه را در حوزه ماموریتی خود در نظر بگیریم.
قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر، آموزش و ظرفیت سازی این موضوع و اجرای امر به معروف و نهی از منکر وظیفه و تکلیف الهی همه مردم است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد صنعت آب بَر در کویر منکر است و باید از آن جلوگیری کرد و سند ۲۰۳۰ در تعلیم و تربیت منکر است، عنوان کرد: مهم ترین مسئله ای که به احیاء امر به معروف و نهی از منکر کمک می کند، مسئولان جامعه است.
میرزائی با بیان اینکه در مسئله بنزین همه مسئولان کشور و رسانه ها گفتند اعتراض حق مردم است اما صف مردم باید از صف اغتشاشگران جدا شود اظهار کرد: وقتی ظرفیت امر به معروف و نهی از منکر برای همه مردم فراهم باشد، می تواند به راحتی به مسائل اعتراض کند و اگر فضای اعتراضِ درست آماده شود، هیچوقت اغتشاش نمی شود.
معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: رسانه می تواند کمک کند که امر به معروف و نهی از منکر در حوزه های مختلف، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... فرهنگ عمومی جامعه بشود.
وی افزود: هر امر به معروف و نهی از منکر باید پیوست علم و نخبگان و رسانه داشته باشد و فریضه را بشناسند. مثلا در صحبت درباره اعتراضات کارگری باید نسبت به خصوصی سازی علم داشت که این پیوست ها به احیاء امر به معروف و نهی از منکر کمک می کند.
میرزائی در ادامه تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر روش دارد و باید با روش های مختلف آن را اجرا کرد که در ستاد کشور اداره الگوهای موفق را در راستای روش اجرای فریضتین ایجاد کردیم که چگونه باید یک مسئول، یک فرد و رسانه را چگونه امر به معروف و نهی از منکر کنیم؟
قائم مقام دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: رسانه ها می توانند در تکثیر الگوهای موفق امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمک کنند.
وی اظهار کرد: با خط کشی و جدا کردن مخالفم و معتقدیم باید هر ظرفیتی که می شود برای امر به معروف و نهی از منکر استفاده کرد را در نظر داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، در این نشست "ترکاشوند" مدیرکل استان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: از سال ۹۸ پویاسازی ستاد و توجه بیش از پیش به این واجب الهیِ مغفول مانده در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر در عرصه های مختلف اجتماعی تبیین شده که شامل اجتماعی، اداری، اقتصادی، تعلیم و تربیت، رسانه، حقوقی، فرهنگی، کارگری، مبارزه با مفاسد است و ستاد به صورت تخصصی وارد شده و امیدواریم در استان ها نیز این ۱۶ عرصه به صورت پویا دنبال شود.
انتهای پیام
نظرات