• چهارشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99061914607
  • خبرنگار : 71567

رییس سازمان امور دانشجویان خبر داد

صدور ۴۰ هزار کارنامه سنجش جسمانی برای دانشجویان

صدور ۴۰ هزار کارنامه سنجش جسمانی برای دانشجویان

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان از صدور ۴۰ هزار کارنامه سنجش جسمانی برای دانشجویان خبر داد و گفت: چندین سال است که طرح غربالگری جسمانی دانشجویان انجام می‌شود تا انواع آسیب‌های اسکلتی و بدنی آنان مشخص و برای درمان اقدامات لازم توصیه شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی صدیقی روز چهار شنبه در آیین مجازی افتتاح ۲۸ پروژه ورزشی دانشگاه‌ها با بیان اینکه در همه دانشگاه‌ها اتاق تندرستی ایجاد شده و در اکثریت دانشگاه‌ها نیز مرکز مشاوره سلامت دایر شده است تا به دانشجویان در امر ورزش مشاوره تخصصی بدهد، گفت: از سال ۹۲ تاکنون ۱۴۱ پروژه ورزشی زودبازده در همجواری خوابگاه‌های دانشجویی به بهره‌برداری رسیده است و در دانشگاه‌ها ۷۴ اتاق تندرستی و ۷۶ مرکز مشاوره تندرستی ایجاد و ۷۲ سالن ورزشی تجهیز شده است.

وی همچنین با تاکید بر اهمیت سلامتی دانشجویان برای مسئولان وزارت علوم گفت: چندین سال است که طرح غربالگری جسمانی دانشجویان انجام می‌شود تا انواع آسیب‌های اسکلتی و بدنی آنان مشخص و برای درمان اقدامات لازم توصیه شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی اظهار کرد: در آخرین طرح غربالگری صورت گرفته توسط مراکز مشاوره تندرستی دانشگاه‌ها ۴۰ هزار کارنامه سنجش جسمانی صادر شده است و این اطلاعات در حال آنالیز تخصصی است.

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، با حضور رییس سازمان امور دانشجویان، مسئولان وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه، ۲۷ پروژه دانشگاهی به صورت مجازی افتتاح و ۲۴ هزار متر مربع به فضای ورزشی دانشگاه‌ها اضافه شد.

 در این آیین مجازی که به مناسبت هفته دولت و بازگشایی دانشگاه‌ها صورت گرفت؛ ۱۸ زمین چمن مصنوعی، ۴ کفپوش زمین روباز، ۴ سالن بدن‌سازی و سوله ورزشی و یک سالن تیراندازی در ۲۳ دانشگاه و موسسه آموزش عالی به صورت همزمان افتتاح شد.

همچنین برای بهره‌برداری از این پروژه‌ها ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است و در دانشگاه‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، خلیج فارس، هرمزگان، جهرم، سراوان، زابل، شهید باهنر کرمان، ولی عصر( عج) رفسنجان، مرکز آموزش عالی لامرد، صنعتی قم، مرکز آموزش عالی محلات، نهاوند، بزرگمهر قائنات، مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا، رازی کرمانشاه، شهید بهشتی، مجتمع آموزش عالی مهندسی اسفرایین، صنعتی ارومیه، مرکز آموزش عالی شیروان، مجتمع آموزش عالی گناباد، آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران، شهید مدنی آذربایجان، هنر اسلامی تبریز و صنعتی سهند به بهره‌برداری رسیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha