«عماد تشکری» در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری بهاباد که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با اشاره به مشاغل آسیب دیده از کرونا، گفت: تا پایان خردادماه، هفت هزار و ۳۰۸ طرح از مشاغل آسیب دیده کرونا در سامانه کارا ثبتنام کردند که سه هزار و ۷۱۰ طرح، تسهیلات خود را دریافت کردند.
وی افزود: مشاغل شهرستان بهاباد عمدتاً کشاورزی و دامپروری است لذا درخواست زیادی از این شهرستان در سامانه ثبت نشده است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در مورد تسهیلات پرداختی حوزه اشتغال روستایی و عشایری، اظهار کرد: بخشکشاورزی که شامل کشت زعفران، گیاهان دارویی، دامپروری و غیره میشود، در شهرستان بهاباد ۹۸ درصد از تسهیلات دریافتی را به خود اختصاص داده و دو درصد دیگر مربوط به بخشهای صنعت و خدمات است.
وی با اشاره تعهد نداشتن برخی از طرحهایی که تسهیلات دریافت کردند نسبت به اشتغالزایی، افزود: حدود ۲۷ طرح در شهرستان که مبلغ ۵۰ میلیون تومان به بالا تسهیلات دریافت کردهاند، به تعهد ایجاد اشتغال خود عمل نکردند که این امر موجب حساسیت نهادهای نظارتی استان شده است امیدواریم کمیتههای نظارت با کمک فرماندار این مشکل را رفع کنند.
تشکری به امضای تفاهمنامه میان اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی استان یزد اشاره و خاطرنشان کرد: براساس این تفاهمنامه، افراد جویای کار و متقاضیان وامهای مشاغل خانگی به جای دریافت تسهیلات، از سوی جهاددانشگاهی یزد آموزش داده میشوند و پس از توانمندسازی، به بازار کار متصل خواهند شد، متقاضیان برای ثبت نام تا شش مهر فرصت دارند به سایت inhb.ir مراجعه کنند.
این مسئول استان در مورد نحوه تخصیص اعتبارات اشتغالزا، گفت: ۲۰ درصد از اعتبارات به بخش تعاون اختصاص داده شده و در بقیه موارد سعی داریم طرحهای اشتغال روستایی و عشایری شهرستانها به ویژه شهرستانهای کمتر توسعه یافته را در اولویت قرار دهیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، شهرستان بهاباد ۵۹ تعاونی فعال با بیش از ۱۴۰۰ عضو دارد و از این تعداد ۴۷۰ نفر بانوان هستند که نشان از توجه آنها به بخش تعاون دارد، این تعاونیها برای ۵۵۶ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کردهاند.
انتهای پیام
نظرات