• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99070201603
  • خبرنگار : 50167

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان تاکید کرد

لزوم تقویت حفاظت و حراست در مبادی ورودی و خروجی زنجان

لزوم تقویت حفاظت و حراست در مبادی ورودی و خروجی زنجان

ایسنا/زنجان معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان گفت: زنجان به دلیل اینکه در مسیر ارتباطی غرب به مرکز کشور قرار دارد، زمینه انتقال و قاچاق موادمخدر می‌شود، به همین خاطر نیازمند تقویت حفاظت و حراست در مبادی ورودی و خروجی زنجان است.

خدابخش مرادی‌نافچی ظهر امروز (۲ مهرماه) در جلسه شورای مبارزه با موادمخدر استان، با بیان اینکه حوزه موادمخدر به عنوان یک موضوع اصلی و محوری که می‌تواند محور همه مسائل و آسیب‌های اجتماعی باشد، دارای اهمیت بسیاری است، اظهار کرد: سطح انتظار از اعضای شورای مبارزه با موادمخدر استان به معنای خاص و شورای مبارزه با موادمخدر شهرستان‌ها بیشتر بوده و نیازمند تلاش مضاعف است.

وی با اشاره به اینکه استان زنجان در مسیر ارتباطی غرب به مرکز کشور قرار دارد، افزود: در مسیر ارتباطی قرار داشتن، زمینه انتقال و قاچاق موادمخدر در استان را فراهم کرده است، بنابراین تقویت حفاظت و حراست در مبادی ورودی و خروجی استان در پیشگیری از قاچاق موادمخدر بسیار حائز اهمیت بوده که باید با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط و با طرح و همکاری که وجود دارد، افزایش کشف موادمخدر را در مسیرهای مواصلاتی ورودی و خروجی استان داشته باشیم.

این مسئول با اشاره به شرایط کرونایی موجود و پراکنده شدن مراکز ماده ۱۵، شاهد پراکندگی معتادان در شهرهای استان هستیم، تصریح کرد: باید در زمینه ناامن کردن محیط برای حضور معتادان توسط نیروی انتظامی تدابیر لازم را اتخاذ کرده و تعیین کنند و بدون مقابله، عملیاتی شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان با بیان اینکه بحث روان‌گردان‌ها و متادون علاوه بر قاچاق موادمخدر، دو مقوله‌ای است که می‌تواند به تهدید جامعه بیانجامد، ادامه داد: اکنون متادون به عنوان یک ابزار برای سوءاستفاده بسیاری از افراد تبدیل شده است که نیازمند تقویت نظارت بر کشف و توزیع غیررسمی این مواد که می‌تواند عواقب جدی را برای جوانان داشته باشد، است.

مرادی‌نافچی در رابطه با کشت شاهدانه، اظهار کرد: در بحث کشت احتمالی شاهدانه باید طرحی تدوین شود و با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران و نیز ادارات‌کل جهادکشاورزی و منابع‌طبیعی استان، از کشت شاهدانه (ماده مخدر گل یا کراس) جلوگیری شود، زیرا رویکرد ما جلوگیری از کشت این ماده است.

وی با تاکید بر لزوم تشکیل ستاد مبارزه با موادمخدر با حضور فرمانداران در همه شهرستان‌های استان زنجان، افزود: در ستادهای شهرستانی برای پیشگیری و مبارزه با موادمخدر باید تمهیدات لازم، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات پیشگیرانه‌ و مقابله با مصرف موادمخدر طراحی شده و ستاد استانی نیز بر عملکرد ستادهای استانی نظارت داشته باشند.

این مسئول با بیان اینکه معتادان متجاهر خاص زنجان نیست، بنابراین فرمانداران باید تمهیدات لازم و مقدمات کار را در این خصوص در شهرستان‌ها به خصوص خدابنده و زنجان به عنوان کانون بیاندیشند، تصریح کرد: فرمانداران شهرستان‌های خدابنده، خرم‌دره و ابهر در صورت نیاز باید در جلسه آتی یک‌ مکان مشترک برای جمع‌آوری معتادان متجاهر تعیین کنند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان با تاکید بر لزوم انجام اقدامات فرهنگی در رابطه حوزه موادمخدر، ادامه داد: طرح یاری‌گران زندگی حتما باید در مدارس برنامه‌ریزی شده و به شیوه دقیق اجرا شود.

مرادی‌نافچی با اشاره به اینکه اداره‌کل ورزش و جوانان استان باید سالن ورزشی را دوباره در اختیار ستاد پیشگیری و مبارزه با موادمخدر استان برای جمع‌آوری معتادان متجاهر قرار دهد، اظهار کرد: در خصوص اختصاص ۵ درصدی شهرداری به بحث مبارزه با مصرف موادمخدر، گزارشی را در خصوص روند و اقدامات مربوطه ارائه کنند.

وی با تاکید بر لزوم انجام اقداماتی در حوزه موادمخدر توسط کمیته فرهنگی در حاشیه شهرها، خاطرنشان کرد: در خصوص مراکز ماده ۱۵، پروتکل بومی در خصوص پیشگیری و مقابله با کرونا تهیه شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha