• دوشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99070704830
  • خبرنگار : 71605

افزایش ۲۰ درصدی خودکشی در ارتش آمریکا در دوره بیماری کووید ۱۹

افزایش ۲۰ درصدی خودکشی در ارتش آمریکا در دوره بیماری کووید ۱۹

آسوشیتدپرس گزارش داد، نرخ خودکشی در ارتش آمریکا امسال در مقایسه با همین بازه زمانی در سال گذشته، دست‌کم ۲۰ درصد افزایش داشته است؛ مقامات وزارت دفاع همه‌گیری کووید ۱۹ را به عنوان یک عامل اصلی بالقوه در این افزایش سهیم می‌دانند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مقامات همچنین به عوامل دیگری اشاره کردند که گمان می‌رود به افزایش نرخ خودکشی در میان اعضای فعال و ذخیره ارتش سهم داشته‌اند، از جمله استقرار در مناطق جنگی، فجایع ملی در سراسر آمریکا و ناآرامی مدنی که از ۲۵ مه (۵ خرداد) و به دنبال کشته شدن مرد آفریقایی-آمریکایی، جورج فلوید در سراسر آمریکا اتفاق افتاده است.

بنا بر گزارش آسوشیتدپرس، با وجود آنکه ارتش آمریکا و مقامات نیروی هوایی نمی‌توانند مستقیماً تقصیر را به گردن همه‌گیری کووید ۱۹ بیاندازند، اما اظهار کرده‌اند که بیماری جاری "به نیروهایی که از قبل هم تحت فشار بودند" استرس اضافه کرده است. پنتاگون در این حوزه داده‌های رسمی ارائه نکرده است.

این رسانه با استناد به مقامات دفاعی درگیر در بحث‌ها و جلسات توجیهی داخلی اعلام کرد که نرخ خودکشی ارتش ۲۰ درصد افزایش یافته است. این نرخ‌ها در بخش‌های مختلف ارتش آمریکا متفاوت هستند و این نرخ در ارتش فعال از ۸۸ مورد در سال گذشته، امسال به ۱۱۴ رسیده که ۳۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد و باعث می‌شود نرخ کلی خودکشی در ارتش، بیش از هر سرویس دیگری باشد.

خودکشی حفاظت ارتش حدود ۱۰ درصد افزایش داشته و نرخ آن از ۷۸ مورد سال گذشته، امسال به ۸۶ رسیده، در حالی که گمان می‌رود این نرخ‌ها در میان پرسنل نیروی دریایی به دست آمده باشد.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، در اوایل ۲۰۲۰ و پیش از اعلام بیماری کرونا به عنوان همه‌گیری توسط سازمان بهداشت جهانی در ماه مارس، نرخ‌های خودکشی کمتر از نرخ‌های همین بازه زمانی در سال ۲۰۱۹ بودند.

"رایان مک‌کارتی"، وزیر امور ارتش به آسوشیتدپرس گفت: "نمی‌توانم از لحاظ علمی بگویم، اما آنچه می‌توانم بگویم این است که- می‌توانم جدول و نمودار را بخوانم و اعداد در مسائل رفتاری مربوط به سلامت بالا رفته‌اند. ما نمی‌توانیم با قطعیت بگوییم که این افزایش به خاطر کووید است. اما از زمانی که کووید ۱۹ آغاز شده، همبستگی مستقیمی وجود دارد و اعداد واقعاً بالا رفته‌اند. "

"جیمز  هلیس"، مدیر برنامه‌های مقاومت ارتش که در جلسات توجیهی پنتاگون درباره آمار خودکشی شرکت داشته است، این فرض را مطرح کرد که تأثیرات و استرسی که همه‌گیری به همراه آورده است، می‌تواند عوامل منجر به خودکشی را "تقویت کند".

هلیس گفت: می‌دانیم که اقداماتی که برای کاهش و پیشگیری از شیوع کووید انجام داده‌ایم، می‌تواند برخی عواملی را که می‌تواند به خودکشی منجر می‌شود، تقویت کند.

تازه‌ترین گزارش داده‌های رسمی خودکشی پنتاگون در ماه آوریل از سوی "برنامه گزارش رویداد خودکشی وزارت دفاع آمریکا" (DoDSER) منتشر شد. این گزارش مرگ‌های ناشی از خودکشی در ارتش آمریکا، تلاش برای خودکشی و تعدادی از عوامل مربوطه را در سال تقویمی ۲۰۱۸ آورده است.

بنا بر این گزارش، در سال ۲۰۱۸، ۳۲۵ خودکشی در میان "اعضای بخش فعال سرویس" ثبت شده که باعث شده نرخ کشندگی خودکشی، به ۲۴.۸ مرگ در میان هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت برسد- که "هیچ تفاوتی" با نرخ خودکشی کشور برای جمعیت غیرنظامی بزرگسال در سال ۲۰۱۷ ندارد.

گزارش رویداد خودکشی وزارت دفاع آمریکا اشاره کرده که نرخ خودکشی در بین اعضای فعال ارتش آمریکا در سال ۲۰۱۸، بالاترین میزان از زمان شروع پیگیری خودکشی در سال ۲۰۰۱ توسط این وزارتخانه است.

تا روز یکشنبه، آمریکا بیش از ۷.۱ میلیون مورد عفونت مرتبط با کووید ۱۹ و از جمله ۲۰۴ هزار و ۷۴۳ مرگ را به ثبت رسانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha