مهدی علی مسیمر در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تجهیز و راه اندازی اتاق بازی و نشاط بخش خون، انکولوژی و روانپزشکی کودکان توسط خیر سلامت در بیمارستان بعثت سنندج، اظهار کرد: مجمع خیرین سلامت کردستان توجه به کودکان سخت درمان را ارج نهاده و ضمن قدردانی و آرزوی توفیقات روزافزون از درگاه خداوند منان طول عمر با عزت و صحت و سلامتی را برای خیرخواهان مسئلت مینماید.
وی افزود: مدیر عامل شرکت آترا آسایش روژ" طی اقدامی خلاقانه نسبت به تهیه و تجهیز اتاق بازی درمانی کودکان بخش خون و انکولوژی با وسایل و اسباببازیهای آموزشی و مهارتی برای سنین 3 تا 13 سال بستری در بخش آنکولوژی کودکان بیمارستان بعثت سنندج با بهرهگیری از نظرات مشورتی کارشناسان مؤسسه خیریه محک در سنندج همت گمارد.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان کردستان بیان کرد: تجهیزات و امکانات بکار رفته در این بخش، شامل کفپوش تاتمی کل اتاق، میز و صندلی چهار نفره کودک، ماهی تعادلی سقف دار صوتی، ماهی تعادلی بدون سقف قرمز، خرچنگ تعادلی سبز، طبقه بندی MDF و باکس مخصوص شنبازی همراه با مجموعه حیوانات مزرعه، کتابهای داستان، آموزشی و حمام کودک، اسباب بازیهای آموزشی و حرکتی پارچه ای، آجرهای خانه سازی، برج هیجان بازی جنگا، شوتبال، وسایل کامل رنگآمیزی و کاردستی و اسباببازی کرهی زمین و ست گلف کودک، دارت چسبی، حلقهی بسکتبال، پرتاب حلقه، شطرنج ، تشک نشیمن، بازی بولینگ و تزئینات اتاق با عروسکهای نمدی و سرسره و سایر وسایل بازی و سرگرمی است.
علی مسیمر در ادامه با بیان اینکه طبق اعلام کارشناسان، کودکان مبتلا به سرطان دارای علایم افسردگی شدید هستند که در روند درمان با مشکلات متعددی روبهرو خواهند شد، عنوان کرد: بازی درمانی، کاهش میزان افسردگی و ایجاد پیامدهای مثبت در وضعیت سلامت این کودکان مهمتربن اولویت خیر محترم سلامت جهت تجهیز این بخش بوده است.
وی بیان کرد: تقویت روحیه نشاط و بازی کودکان میتواند به طور معنی دار به عنوان یک مداخله مؤثر به وسیله اعضاء تیم بهداشتی برای کمک به کودکان بستری استفاده شود تا آن ها را برای انجام روش های درمانی دردناک و تنش ناشی از بستری شدن آماده و سازگار کند.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت کردستان گفت: اتاق بازی هر روز با حضور روانشناس بخش فعال است تا بخش کوچکی از بحران اضطراب جهت تزریق و ویزیت پزشک، شیمی درمانی و رادیوتراپی را با فعالیتها و بازی های مختص با سن و روحیه کودکان و نوجوانان کنترل کند.
علی مسیمر خاطرنشان کرد: بنابر اعلام کارشناسان این حوزه هدف کلی از راه اندازی اتاق بازی درمانی، تقویت قوه تخیل و حس قدرت و کنترل، کاهش استرس، افزایش تعاملات اجتماعی، افزایش مهارت و ورزیدگی دست های کودک و افزایش مهارت دیدن، صحبت کردن و گوش دادن از طریق ورزیدگی چشم ها، گوش ها و زبان است.
وی در پایان یادآور شد: طبق نظر کارشناسان مشارکت در بازیهای گروهی موجب رعایت مقررات و افزایش روحیه مشارکت و همکاری در کودک خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات