محمود ثمینی در جلسه ویدئو کنفرانس شورای آموزشوپرورش لرستان که امروز ۱۴ مهرماه صورت گرفت، با تقدیر از اقدامات خوب انجام شده توسط آموزشوپرورش لرستان در زمینه بازگشایی مدارس و رعایت نکات بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، اظهار کرد: زیربنای آموزش در دستگاه تعلیم و تربیت آموزش حضوری است و به همین منظور اکثر مدارس مورد بازدید بازرسان وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته و کماکان تحت نظارت هستند.
وی با اشاره بهضرورت حضور دانشآموز در برخی از مقاطع مثل پایه اول ابتدایی در مدرسه و برقراری ارتباط با معلم و مدیر و قرار گرفتن در جریان آموزش به اولیا و دانش آموزان، تصریح کرد: ضمن رعایت دستورالعملهای بهداشتی فرزندانشان را یکی دو روز در هفته به مدارس برده تا با شیوههای آموزشی آشنا شوند و این در حالی است که بستههای آموزشی و آموزش مجازی توسط آموزشوپرورش در حال انجام است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به محدودیتهای آموزش مجازی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر جمعیتی حدود ۷۰ هزار دانشآموز در آموزشوپرورش استان به موبایل و شبکه شاد دسترسی ندارند.
ثمینی با اشاره به تقارن ایام اربعین و عزیمت علاقهمندان به حرم اباعبدالله الحسین(ع) اضافه کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری و دستورالعملهای ستاد ملی کرونا و با توجه به مسدود بودن مرزها میتوان هزینههای این سفرها را در جهت کمکهای خیر خواهانه و بهمنظور تهیه موبایل برای دانش آموزان نیازمند و قشر ضعیف قرار داده تا با همکاری نیروهای جهادی و مجموعه خیرین بخشی از این مشکل برطرف شود.
وی با تأکید بر ادامه جلسه شورای آموزشوپرورش به موضوع تقویت آموزشهای فنی و حرفهای، بیان کرد: دستگاههای اجرایی تا حد ممکن در این زمینه آموزشوپرورش را یاری کنند.
معاون استاندار لرستان همچنین به موضوع دانش آموزان بازمانده از تحصیل نیز اشاره کرد و گفت: ثبتاحوال و سایر دستگاههای اجرایی در زمینه شناسایی و ادامه تحصیل این قشر و برطرف کردن مشکلات تحصیلی دانش آموزان و احیاناً کمکهای مالی با همکاری خیرین و دستگاههای حمایتی اقدام کنند.
ثمینی همچنین با تأکید بر نقش مؤثر آموزشهای تلویزیونی از طریق صداوسیما از رسانه ملی خواست تا با پوشش مناسب در این زمینه دانشآموزان استان را یاری کند.
وی ضمن تقدیر از خدمات و اقدامات خوب شرکتهای مخابرات و زیرساخت در زمینه ارائه خدمات ارزشمند و فراهم کردن بستر اینترنت برای مدارس، اظهار کرد: در صورت امکان نسبت به افزایش پهنای باند مدارس اقدام کرده و تخفیفاتی را که در حدود اختیارات استان است در زمینه هزینه اینترنت مدارس اعمال شود.
معاون استاندار با تأکید بر اهمیت مشارکت عموم افراد در امر مدرسهسازی به اجرای طرح اجر به آجر در آموزشوپرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اشاره کرد و از عموم مردم خواست تا با شرکت در این طرح علاوه بر برخورداری از برکات امر مقدس مدرسهسازی و سهیم بودن در ساخت مدارس در جذب اعتبارات ملی نیز بهواسطه مشارکت عمومی مؤثر واقع شوند.
انتهای پیام
نظرات