ناهید پرویزپور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه تحکیم بنیان خانواده سیاستهای دولت است که در قانون برنامه ششم توسعه به آن اشاره شده و مورد تأکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است، اظهار کرد: در همین راستا و در مادههای ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه دولت موظف له توانمندسازی زنان، به ویژه زنان سرپرست خانوار شده است.
وی ادامه داد: در این راستا طرحهای متفاوتی اجرا شده که یکیاز آنها طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر مشاغل نوین است که طبق تفاهمنامه سهجانبه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی در استان لرستان اجرا میشود.
پرویزپور با اشاره به اجرای این طرح از پایان سال ۹۸ و سال ۹۹، عنوان کرد: طبق این تفاهمنامه امور بانوان کارفرما، ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ناظر و جهاد دانشگاه مجری برگزاری طرح است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به انتخاب لرستان در اجرای این طرح بهعنوان استان پایلوت، عنوان کرد: در ابتدای امر بنا بود این طرح تنها در شهرستان خرمآباد اجرا شود اما باتوجه به سیل سال ۹۸ و آسیب دیدن تعدادی از زنان سرپرست خانوار و لزوم آموزش بیشتر، با همفکری جهاد دانشگاهی طرح برای خرمآباد، کوهدشت، سلسله، دلفان، پلدختر و معمولان اجرا شد.
وی افزود: برای لرستان سهمیه ۱۷۰ نفری در نظر گرفته شد که بین شهرهای سیلزده تقسیم شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان تصریح کرد: در این مرحله کارشناسان جهاد دانشگاهی با افراد انتخاب شده ارتباط گرفته و براساس علاقهمندی به شغل خاص یا تجربه کاری در یک شغل افراد را باتوجه به اولویتهایشان و ویژگیهای روحی و روانی و علاقهمندیشان دستهبندی میکنند.
پرویزپور ادامه داد: زنان سرپرست خانوار واجد شرایط این طرح از طریق امور بانوان فرمانداریها شناسایی و معرفی شدند و با در نظر گرفتن فاکتورهایی مانند سن، انگیزه، میزان نیازمندی و افراد تحت پوشش فرد ۱۷۰ نفر از زنان سرپرست خانوار که معرفی شده انتخاب و مشاوره و استعدادسنجی آنها انجام و با توجه به پنج اولویت شغلی نهایی شده( قالیبافی، گلیم بافی، خیاطی، تولیدات چرمی و بستهبندی سبزیجات) آموزشهای عمومی و تخصصی را فرا گرفتند.
این مسئول یادآور شد: پس از اتصال متقاضیان به پشتیبان طرح فعالیت متقاضیان شروع شده است.
وی افزود: در راستای فروش محصولات تولیدی متقاضیان نیز برای پشتیبانان طرح فروشگاه های اینترنتی ( چیگل، پی میشه و اپلیکیشن کاربن) راهاندازی شده تا بتوانند از این طریق محصولات تولیدی توسط متقاضیان که همان زنان سرپرست خانوار هستند را به فروش برسانند.
انتهای پیام
نظرات