• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99072317594
  • خبرنگار : 71129

نروژ: روسیه در حمله هکری علیه پارلمان نقش داشته است

نروژ: روسیه در حمله هکری علیه پارلمان نقش داشته است

وزیر خارجه نروژ با اعلام اینکه روسیه در حمله هکری اوت سال جاری میلادی علیه سیستم ایمیلی پارلمان دست داشته، گفت: این حمله یک رویداد جدی است که بر اکثر عملکرد این نهاد بسیار دموکراتیک کشور اثر گذاشته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، اینه اریکسن سوریده، وزیر خارجه نروژ گفت:‌ این ارزیابی ماست که روسیه در این حمله هکری دست داشته است.

سفارت روسیه در اسلو نیز در پیامی فیسبوکی اعلام کرد: شواهدی ارائه نشد و چنین اتهاماتی غیرقابل قبول هستند. آنچه که اتفاق افتاده، اقدام تحریک آمیز جدی و عمدی است که تنها باعث مخدوش شدن روابط بین دو کشور می‌شود.

یکی از مقام‌های پارلمانی نروژ گفت: پارلمان در ۲۴ اوت سال جاری میلادی هدف حمله جدی و متمرکز سایبری قرا گرفت و حساب ایمیل تعداد کمی از اعضای پارلمان و کارمندان هک شد. همچنین داده‌های مختلفی از ایمیل‌های این افراد دانلود شده است. این حمله سایبری به پلیس گزارش شد و سرویس امنیت کشور در حال بررسی آن است.

پارلمان نروژ بعدا اعلام کرد، ‌اطلاعات محرمانه چون تعداد نیروهای امنیت اجتماعی، اطلاعات بانکی و سایر اطلاعات شخصی به همراه شماره‌های تماس و فعالیت‌های سیاسی مقدماتی اعضا ممکن است به سرقت رفته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha