• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99072820597
  • منبع : نمایندگی لرستان

فرماندار مرکز لرستان:

سپیددشت قطب گردشگری استان است

سپیددشت قطب گردشگری استان است

ایسنا/لرستان فرماندار مرکز لرستان می‌گوید: سپیددشت قطب گردشگری استان است.

جعفر طولابی 28 مهر ماه در مراسم تودیع و معارفه بخشدار پاپی که در این بخشداری انجام شد، اظهار کرد: فاصله‌ی زیادی این بخش با میانگین رشد و توسعه دارد و یکی از بخش‌هایی بوده که در گذشته خیلی کم به آن توجه شده است.

وی با بیان اینکه در بخش سپیدشت ظرفیت‌ها و استعدادهای خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد، تصریح کرد: این بخش به‌عنوان قطب گردشگری استان شناخته می‌شود و در حوزه کشاورزی و دامپروری نیز شرایط خوبی دارد که باید از آنها استفاده کنیم.

طولابی بیان کرد: در این بخش مردم نجیب و بااصالتی زندگی می‌کنند که در دوران دفاع مقدس رشادت‌های زیادی داشته و 350 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده و همواره پشتیبان نظام و رهبری بوده‌اند.

فرماندار خرم‌آباد با بیان اینکه در طول عمر پر برکت انقلاب اسلامی خدمات خوبی در این بخش انجام شده، افزود: در دولت فعلی نیز علی‌رغم مشکلات و تحریم‌های ظالمانه  و ناجوانمردانه خدمات بسیار بزرگی در حوزه‌های مختلف انجام شده اما بازهم جای کار زیادی دارد.

وی اضافه کرد: پروژه‌های مهمی در این بخش برای حوزه‌های مختلف تعریف شده که برخی از آنها نیز شروع بکار کرده و امیدواریم همگی در زمان مناسب مورد بهره‌برداری قرار بگیرند.

طولابی بیان کرد: آنچه که در توان‌مان بوده برای این بخش انجام داده‌ایم و امیدواریم که مردم راضی باشند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم، میلاد زیدی به‌عنوان سرپرست معارفه شد و از زحمات علی‌اکبر جاهد تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha