به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، متن توضیحات استانداری کرمان در خصوص بیمارستان سیدالشهداء عنبرآباد به شرح زیر است:
"با توجه به درج مطلبی تحت عنوان واکنش فرج الله عارفی نماینده اسبق مردم جیرفت و عنبرآباد در خصوص نشست خبری دکتر فدایی استاندار کرمان در مورد بیمارستان سیدالشهداء عنبرآباد مطالب زیر جهت اصلاح و اطلاع رسانی لازم منتشر می گردد:
۱- احداث بیمارستان عنبرآباد و دیگر بیمارستان ها براساس طبقه بندی پروژه های عمرانی و قوانین بودجه کشور دارای ماهیت ملی بوده و اختصاص اعتبار از محل اعتبارات استانی و همچنین مورد ذکرشده تحت عنوان اعتبارات توازن و تصمیم گیری در کمیته برنامه ریزی شهرستان، اساسا موضوعیت نداشته و ناشی از عدم شناخت و آگاهی فرد مذکور در ارتباط با فرآیند پیگیری، تخصیص و تامین اعتبار و همچنین جایگاه پروژه های ملی و استانی می باشد.
۲- علیرغم اینکه پروژه مذکور در سال ۹۳ با تزریق اعتبار ناچیز مصوب و عملیات اجرایی آن آغاز گردید، اما تاکنون موفق به دریافت ردیف بوجه ای در قانون بودجه کشور نگردیده و در لیست پروژه های جدول ۲۰ قانون بودجه می باشد لذا در بررسی اخیر استاندار کرمان و دستور برای پیگیری به موقع پروژه های ملی استان و درج آنها در پیوست قانون بودجه ۱۴۰۰، این پروژه (بیمارستان عنبرآباد) در کنار چندین پروژه عمرانی دیگر نیز مورد پیگیری قرار گرفت و در نشست استاندار، مدیران استان و مجمع نمایندگان استان با دکتر پوراصغری معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور، به عنوان یکی از درخواست های اساسی استان به منظور اختصاص ردیف اجرایی آن در لایحه بودجه ۱۴۰۰ مورد بحث و بررسی و پیگیری قرار گرفت.
لازم به توضیح است که جدول ۲۰ قانون بودجه، یک لیست در انتظار برای دریافت ردیف اجرایی و درج در پیوست قانون می باشد و پروژه های مندرج در این لیست برای اجرایی شدن نیاز به انتقال به پیوست شماره یک قانون دارند.
۳- بررسی و آسیب شناسی عدم پیشرفت بیمارستان مطابق با انتظار و درخواست به حق مردم منطقه، حکایت از آن دارد که شروع بدون ردیف اجرایی مشخص برای این بیمارستان در سنوات گذشته، به عنوان اصلی ترین مشکل این بیمارستان می باشد و علیرغم شروع در سال ۱۳۹۳ به دلیل فقدان ردیف اجرایی، اختصاص اعتبار ناچیز طی سنوات گذشته از منابع متفرقه و اعتبارات داخلی وزارتخانه با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور بوده است. بنابراین بالطبع بهترین راه حل کارشناسی و منطقی در حل مشکل مزبور نیز پیگیری برای اخذ ردیف اجرایی و درج آن در پیوست شماره یک قانون بودجه کشور می باشد، که عملا امکان اختصاص اعتبار برنامه ریزی شده از بودجه سنواتی کشور و دیگر منابع را نیز امکان پذیر می نماید.
در پایان لازم بذکر است که در حال حاضر تعداد ۶ پروژه مهم بیمارستانی در استان کرمان در حال پیگیری است که ۳ مورد (شامل بیمارستانهای انار- عنبرآباد- ریگان) دارای مجوز ماده ۲۳ می باشند، اما دارای ردیف اجرایی در قانون بودجه کشور نمی باشند. همچنین ۳ بیمارستان (شهربابک- فاریاب- شفای کرمان) نیز نیازمند دریافت مجوز ماده ۲۳ و سپس ردیف اجرایی می باشند که به طور جدی مورد پیگیری استاندار کرمان و دیگر مسئولین ذیربط استانی می باشند و در نشست خبری اخیر نیز همین مسئله مورد تاکید قرار گرفته است. "
انتهای پیام
نظرات