حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در چهارمین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ضمن تشکر و قدردانی از مجموعه اعضای این ستاد، عمل به این دو فریضه شاخص امت اسلامی را امری ضروری برشمرد و اظهار کرد: ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر نیازمند گفتمان سازی و فرهنگ سازی بیشتری است.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به برگزاری بیش از ۷۰ هزار خطبه و سخنرانی در نمازهای جمعه، افزود: با سیاست هایی که مقام معظم رهبری دارند ما می توانیم به فضل الهی بر اساس گفت و گوی دو طرفه و قانعکننده خطبهها و سخنرانیها را به سمت گفتمان سازی هدایت کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی عنوان کرد: در بیشتر مواقع بحث معروفات زمینه گسترده تری پیدا میکند که میتوان گفت تقریب و وحدت در این استان از جمله معروفاتی است که نیازمند همگرایی و نگرش بیشتری هستند.
وی اخلاص و تقوای الهی را از ملزومات امر به معروف و نهی از منکر خواند و تاکیدکرد: کار امر به معروف و نهی از منکر ملاحظات و ممانعاتی دارد و آن اخلاص و رضای پروردگار در انجام این امر است و آمران به معروف و ناهیان از منکر نباید در پی آبروریزی فرد یا اشخاص دیگر باشند.
مسئول مرکزبزرگ اسلامی غرب کشور دربحث امر به معروف و نهی ازمنکر تذکر در خفا و تشویق در جمع را مورد تاکید قرارداد و عنوان کرد: اگر مسئول یا فرد خطاکاری مورد تذکر قرار می گیرد بهتر است این اقدام در خفا باشد اما لازم است شخصی که در مسیر معروفات حرکت می کند تشویق وی علنی و در حضور دیگران باشد.
نماینده ولی فقیه در کردستان سطح امر به معروف و نهی ازمنکر را بالاتر از حلال و حرام برشمرد و خاطرنشان کرد: دولت از حاکمیت و حاکمیت از دولت جدا نیست و گذشته از آن انتقاد باید باشد و ظرفیت انتقاد نیز در فرد باید بالا باشد و سعی شود در این امر تنگنظری نکنیم و اسرار شخصی افراد فاش نشود.
وی با بیان اینکه امر به معروف در جامعه مغفول مانده است، یادآور شد: در این فضای مشکلات اقتصادی و وجود ویروس کرونا در جامعه باید تکریم ارباب رجوع مورد توجه جدی مدیران و کارکنان قرار گیرد و در برخورد با مردم شخصیت و کرامت آن ها حفظ شود و می طلبد مسئولین و کارکنان رفتاری مودبانه و کریمانه با ارباب رجوع داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات