• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99081207967
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام:

تمدید مهلت پرداخت حق بیمه نویسندگان

تمدید مهلت پرداخت حق بیمه نویسندگان

ایسنا/ایلام مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام از تمدید مهلت پرداخت حق بیمه نویسندگان مشمول یارانه و عادی خبر داد.

«سهیلا ملکشاهی» در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به توافقات به عمل آمده با صندوق اعتباری هنر، اظهار کرد: مهلت پرداخت حق بیمه فروردین ماه ۹۹ به بعد بیمه شدگان موصوف لغایت یک آذرماه 99 تمدید شده است.

وی افزود: واحد های اجرایی سازمان تامین اجتماعی استان صرفا از طریق سامانه غیر حضوری Samt.tamin.ir آماده ارائه خدمات به نویسندگان محترم می‌باشند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام با بیان اینکه چنانچه برگ پرداخت‌ها قبلا در سیستم سبا صادر و به هر دلیل پرداخت نشده است، یادآوری کرد: با چاپ برگ پرداخت جدید و تحویل آن به شعب تامین اجتماعی نسبت به ثبت و پرداخت حق بیمه اقدام می‌شود.

ملکشاهی بیان کرد: بعد از وصول برگ پرداخت مذکور امکان صدور برگ دوره بعد به صورت غیرحضوری میسر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha