به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ، بر اساس "شاخص ۲۰۲۱ قدرت نظامی ایالات متحده"، گزارش سالانهای که توسط بنیان هریتج منتشر شده است، کره شمالی از لحاظ میزان تهدید رتبه بالایی گرفته و در مقیاس ارزیابی تهدید ۵ ردیفی، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. کره شمالی از این منظر در دسته روسیه، ایران و چین قرار گرفته است.
با این حال میزان تهدید کره شمالی، از یک سال قبل تغییر نکرده است.
از لحاظ قابلیت تهدید، کره شمالی در رده "گسترده" قرار داشت که یک پله از بالاترین سطح تهدید، یعنی "سهمگین" پایینتر بود. ایران هم از لحاظ قابلیت تهدید در رده کره شمالی قرار داشت.
گزارش فوق میافزاید: آمریکا و آژانسهای اطلاعاتی متحد آن تخمین میزنند که پیونگیانگ، همین حالا هم به کوچکسازی کلاهکهای هستهای، توانایی قرار دادن سلاحهای هستهای بر موشکهای برد متوسط خودش و توانایی رسیدن به ایالات متحده با موشک، دست یافته است.
کره شمالی در مجموع شش آزمایش سلاح هستهای انجام داده است. این کشور ۳ آزمایش موشک بالستیک قارهپیما در سال ۲۰۱۷ انجام داده، اگر چه به یک مهلت قانونی خودخواسته برای آزمایشهای موشکی هستهای و دوربرد- در بحبوحه مذاکرات متوقف شده خلع سلاح با واشنگتن- پایبند مانده است.
کره شمالی بزرگترین موشک بالستیک قارهپیمای خود را در جریان یک رژه بزرگ نظامی که ماه گذشته به مناسبت گرامیداشت هفتاد و پنجمین سالگرد تأسیس حزب کارگر حاکم این کشور برگزار شد، به نمایش گذاشت.
بنا بر گزارش اندیشکده آمریکایی، کره شمالی هنوز آزمایش موشک بالستیک قارهپیمایی را که قابلیت رفتن حامل به بالای جو را به طور موفقیتآمیز نشان داده بود، انجام نداده اما مقامات اطلاعاتی آمریکا تخمین زدهاند که حامل بازگشت مجدد موشک بالستیک قارهپیما در صورتی که در خط سیر عادی به سمت اهداف قاره آمریکا پرواز داده شود، عملکرد مناسب خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات