رامین سلطانی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اقدامات عملیاتی و میدانی کادر بهداشت و درمان و با تقدیر از آنها اظهار کرد: به دلیل سرعت عملکرد این ویروس با شدت فراگیری بالا، نیاز به همکاری سازمانها و نهادهای دیگر برای کنترل این بیماری و همراهی با کادر درمان ضروری است.
وی با اشاره به اهداف طرح شهید سلیمانی افزود: این طرح با محوریت وزارت بهداشت و فرماندهی استانداران انجام می شود به طوری که اقشار مختلف بسیج در سطح کشور به عنوان همکاران و کمککنندگان به کادر بهداشت و درمان برای از بین بردن بیماری کمک خواهند کرد.
مسئول بسیج جامعه پزشکی اردبیل با اشاره به اینکه استان اردبیل جز استانهای اول در عملیاتی کردن این طرح است، خاطرنشان کرد: هرچند اولویت اصلی در این طرح شناسایی، قرنطینه و درمان بیماران کرونایی است ولی در راستای حمایت از افراد پر خطر و دارای بیماری های زمینه ای انجام می شود.
وی در تفسیر این طرح خاطرنشان کرد: افرادی که در طرح خانه به خانه شهید سلیمانی بیمار و یا با فرد کرونایی در تماس بودهاند و جواب تست آنها مثبت شده است، باید از جامعه جدا شده و در خانه بمانند.
به گفته سلطانی ۸۰ الی ۹۰ درصد مبتلایان امکان استفاده از قرنطینه خانگی را دارند و لازم است مابقی افرادی که امکان ماندن در منزل برای آنان میسر نیست از مهمانسراها و اقامتهای دستگاههای ذیربط استفاده کنند.
مسئول بسیج جامعه پزشکی اردبیل با بیان اینکه تدارک لازم برای محل نگهداری بیماران کرونایی در دوران کرونایی انجام شده است، اضافه کرد: قرنطینه افراد سالم در خانه امری سخت است به همین دلیل محوریت این طرح شناسایی و قرنطینه افراد مشکوک یا مبتلا به کرونا خواهد بود
وی اضافه کرد: محدود کردن افراد مشکوک در طول ماه خیلی سادهتر از محدود کردن اکثریت جامعه است که بعد از تحقق این امر، نیازهای پزشکی، دارویی و تغذیهای همان افراد قرنطینهشده و کم بضاعت نیز تامین خواهد شد.
سلطانی اضافه کرد: مسئولیت کارهای فنی بر عهده وزارت بهداشت است و همه حمایتها و اقدامات حمایتی دیگر بر عهده بسیج، خیّرین، مساجد، ائمه جمعه و... خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات