به گزارش یوروپین این آمار نشان میدهد در ماه آوریل ۴۷ درصد کارکنان دورکاری میکردند و این میزان در سال ۲۰۱۹ با میانگین ۱۴ درصد ثبت شده است و در ماه اکتبر(چهار ماه پس کاهش اولین محدودیتهای کرونایی) آمارها ۲۷ درصد بود. گزارشهای جدید نشان میدهد که افراد نسبت به قبل از شیوع بیماری همهگیر کووید-۱۹ بهطور متوسط زمان طولانیتری کار میکنند و رفتوآمد روزانه با ایمیلهای بیپایان و جلسات طولانی جایگزین شده است.
محققان دریافتند که دورکاری در همهگیری بیماری کووید-۱۹ باعث روزهای طولانی کاری برای بسیاری از کارکنان شده است.
بررسی روی رفتار کارمندان در دو دوره هشت هفتهای قبل و بعد از خانهنشینی، نشان داد که در زمان خانهنشینی، ساعت کار روزانه ۴۸.۵ دقیقه بیشتر است. همچنین افراد به طور متوسط ۱.۴ ایمیل بیشتر ارسال کرده و جلسههای آنان حدود ۱۳ درصد افزایشیافته است.
این تحقیق از بزرگترین تحقیقات در نوع خود تاکنون بوده است. شواهد زیادی نشان میدهد که دورکاری بسیاری از افراد را وادار به سازگاری رفتارهای کاری خود کرده و این مورد به علت ابهام مرزهای کار و مسائل زندگی و همچنین بدگمانی نسبت به از دستدادن شغل است.
محققان دانشکده بازرگانی هاروارد در دانشگاه هاروارد بوستون و دانشگاه نیویورک در ۱۶ شهر امریکای شمالی، اروپا و خاورمیانه این بررسی را انجام دادند.
آنان تفاوتهای خاصی در الگوهای کار کردن بین مناطق جغرافیایی پیدا کردند. برای مثال متوسط ساعت کار روزانه در چند شهر مانند لسآنجلس و شیکاگو به سطح قبل از همهگیری بازگشت؛ در حالی که ساعات کاری طولانیتر در شهر نیویورک و بیشتر اروپا ادامه داشت.
محققان دریافتند نتیجه بالقوه مثبت از این بررسی این بود که در زمان خانهنشینی، کارکنان در جلسات بیشتری شرکت میکنند.
ارتباط بین ساعات طولانی کار و استرس روانشناختی به خوبی اثبات شده است. بنابراین کار زیاد در هنگام شیوع همهگیری بیماری کروناویروس به عنوان نگرانی بالقوه برای کارفرمایان و مسئولان سلامت عمومی خواهد بود. مشکلات مالی و اضطراب ناشی از ابتلا به ویروس تنها بر نگرانی کارمندان افزوده است. بر اساس نظرسنجی تقریبا از هر ۱۰ کارمند هفت نفر معتقدند که بیماری همهگیر کروناویروس، بیشترین دوره استرسزا در حرفه شغلی آنان بوده است.
انتهای پیام
نظرات