• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99100705146
  • خبرنگار : 30054

بازار کار تعمیرات موبایل چگونه است؟

بازار کار تعمیرات موبایل چگونه است؟

در این متن قصد داریم تا بصورت حرفه ای و با استفاده از تجربه کارشناسان فعال در تعمیرات موبایل و بازاریابی بازار کار شغل تعمیرات موبایل را بررسی کنیم کارشناسان فنی مربوطه مدرس دوره موبایل با سابقه تدریس ۱۰ سال و مدیر شرکت موبایل امداد که دارای ۱۸ سال سابقه فعالیت در بازار موبایل هستند و با استفاده از تجربیات ایشان و بنده نویسنده این متن  که در امر راه اندازی و بازار یابی کسب و کار تخصص دارم امیدواریم که مطلبی پر بار و ثمر بخش برای شما تهیه و انتشار دهیم.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام فنی پایتخت، اگر به بررسی بازار کار موبایل از جانب جامعه هدف یعنی جامعه استفاده کنندگان از این محصول که در آینده می توانند مشتریان احتمالی شما باشند بپردازیم مشخص است که بدنبال یک حرفه پردرآمد و پر رونق آمده اید امروزه کمتر شخصی در جامعه وجود دارد که از تلفن همراه استفاده نکند یعنی با در نظر گرفتن اینکه تعدادی از افراد بیش از یک گوشی موبایل دارند با جامعه ای معادل بیش از ۶۰ میلیون استفاده کننده از تلفن همراه سروکار داریم.

پس جواب سوال مشخص است بازار کاری قدرتمند را پیش رو دارید که با توجه به توانایی هایی که بدست می آورید می توانید از آن استفاده کنید.

میزان سرمایه مورد نیاز تعمیرات موبایل چقدر است؟

برای شروع به تعمیرات موبایل ابتدا می بایست شاخه تعمیراتی خود را مشخص کنید که به سه حالت در زیر توسط کارشناسان فنی پاسخ داده شده و میزان درآمد هر یک را نیز در ادامه متن بررسی کرده ایم

تعمیرات سخت افزار موبایل: افرادی که تنها توانایی تعمیرات سخت افزار موبایل مانند تعمیرات برد الکترونیکی، تعویض تاچ و ال سی دی، تعویض باطری، تعوبض سوکت، عیب یابی و تعمیرات گوشی های آب خورده و ضربه دیده و از این قبیل کارها هستند حداقل سرمایه در سال جاری بین ۱۵ تا ۳۰ میلیون.

تعمیرات نرم افزار موبایل: افرادی که قادر به تعمیرات و رفع عیب های نرم افزاری موبایل هستند که با ابزاری مانند کامپیوتر، فایل های نرم افزاری، باکس های تعمیراتی سروکار دارند و با توجه به برندهایی که توانایی تعمیر آن را خواهند داشت از حداقل ۲۰ میلیون تا ۵۰ میلیون به سرمایه جهت راه اندازی شغل نیاز خواهند داشت.

تعمیرات سخت افزار و نرم افزار موبایل به همراه فروش اجناس: این دسته به سرمایه ای معادل دو دسته بندی بالا برای تعمیرات احتیاج دارند بعلاوه میزان سرمایه ای که برای خرید و فروش موبایل و قطعات جانبی که می تواند با سلیقه و توانایی شخص متغییر باشد.

پیشنهاد و راهنمایی ویژه کارشناس فنی: به نظر بنده با توجه به هوشمند شدن گوشی های امروزی یک تعمیر کار باید هر دور رشته تعمیرات سخت افزار و نرم افزار را دنبال کند تا از توانایی عیب یابی و تعمیر به میزان کافی بهرمند باشد.

میزان درآمد تعمیرات موبایل چقدر است؟

با توجه به اینکه درآمد این شغل به عوامل زیادی مثل میزان تجربه و توانایی برای شروع کار، میزان سرمایه اولیه و نحوه تبلیغات دارد درآمد متوسط افراد را به سه دسته بندی قبلی تقسیم می کنیم.

تعمیرات سخت افزار موبایل درآمدی معادل ۲ برابر حقوق یک کارمند تعمیرات نرم افزار درآمد معادل ۲ برابر حقوق یک کارمند تمام وقت و ترکیب دو رشته باهم درآمدی معادل ۴ برابر حقوق وزارت کاری یک کارمند را برای تعمیرکاران موبایل بدنبال دارد که با گسترش شغل خود در آینده می تواند از این میزان نیز فراتر رود.

شغل تعمیرات موبایل را از چگونه شروع کنیم؟

برای یک شروع قدرتمند لازم است تا آموزش های عملی و کاربردی را داشته باشید تا بتوانید بعد از آموزش شغل خود را شروع کنید با توجه به کاوش های انجام شده و نظر کارشناس فنی یکی از آموزشگاه تعمیرات موبایل در آموزش تعمیرات موبایل مجتمع فنی پایتخت می باشد این مجموعه با همکار با شرکت موبایل امداد پس از آموزش کارآموزان خود را برای کسب تجربه و گذراندن دوره کارورزی به شرکت موبایل امداد معرفی می کند و دوره پس از آموزش تخصصی سخت افزار و نرم افزار بصورت کارورزی در محل کار ادامه خواهد داشت در انتهای متن نحوه ارتباط با آموزشگاه تعمیرات موبایل را می توانید ببینید.

چه کسانی می توانند آموزش تعمیرات موبایل را ببینند؟

با توجه به اینکه آموزش ها از پایه شروع شده و رفته رفته در مسیر تخصصی می شوند پیش نیاز و سطح خاصی برای یادگیری تعمیرات موبایل از طرف مجموعه های آموزش دهنده در نظر گرفته نشده است و تمامی افرادی که به حرفه های فنی علاقه مند هستند می توانند در این شاخه که بازار کار بسیار خوبی دارد شرکت کنند.

راه های ارتباطی برای شرکت در دوره های آموزش حضوری و مجازی مجتمع فنی پایتخت

آدرس سایت Fannipaytakht.com

شماره تماس : ۰۲۱۶۶۵۷۷۳۸۵ و ۰۲۱۶۶۵۷۷۳۸۶

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha