• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99103021836

با حضور مدیران و کارشناسان و در خبرگزاری ایسنا

الحاق اراضی ۵۶۰ هکتاری در طرح ملی مسکن قم بررسی شد

الحاق اراضی ۵۶۰ هکتاری در طرح ملی مسکن قم بررسی شد

ایسنا/قم نشست نقد و بررسی مصوبه ی شورای برنامه ریزی استان قم در خصوص الحاق اراضی ۵۶۰ هکتاری حاشیه شهر برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن برگزار شد.

نشست نقد و بررسی مصوبه شورای برنامه ریزی استان قم در خصوص الحاق اراضی ۵۶۰ هکتاری حاشیه شهر برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن در دفتر فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی قم با حضور محمد رمضانی،مدیر منطقه هشت شهرداری قم،مهسا مستقیم کارشناس توسعه شهری، جلال حقیقی، رئیس دبیرخانه کمیسیون های تخصصی مسکن و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی استان قم برگزار شد.
شهردار منطقه هشت شهرداری قم در این نشست عنوان کرد: دیدگاه ما حمایت از این طرح است؛ زیرا تجربه صاحب خانه شدن بسیاری از خانواده هارا در طرح مسکن مهر داشته ایم و همچنین از طرح ۵۶۰ هکتاری نیز استقبال می‌کنیم؛ زیرا در شرایطی که قم از لحاظ اراضی توانایی گسترش دارد جانمایی در شهرک امیر کبیر امری اشتباه است.
وی ادامه داد: سیلاب های پردیسان از منطقه بالا دست هزارهکتاری و اطراف بیمارستان خاتم شکل می گیرد که مطالعات در رابطه با آبخیزداری و آب های سطحی برای اجرای این طرح در این منطقه امری ضروری است.
مستقم نیز خاطر نشان کرد: یک هزار و ۷۰۰ هکتار بافت فرسوده در شهر وجود دارد که در رابطه با بافت فرسوده بجز دفتر تسهیلگری و کارهای اجتماعی فعالیت چشمگیری صورت نگرفته است.
وی با اشاره براینکه با توجه به افزایش انفجاری جمعیت در قم سیاست های بکار گرفته متناسب نبوده است، بیان کرد: گسترش افقی شهری مزایایی از جمله تعاملات فرهنگی و کاهش تراکم شهری دارد؛ اما معایبی مانند ناپدید شدن نقاط روستایی به خاطر مهاجرت، هزینه های اجتماعی، زیست محیطی و زیر ساختی فراوان سبب شده که این امر راهکاری مناسب قلمداد نشود.
رئیس دبیرخانه کمیسیون های تخصصی مسکن و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی استان قم نیز اظهارکرد: این طرح یک اقدام ضرروتی برای جلوگیری از بروز بحران بود که باتوجه به اسم این طرح همه ی دستگاه های دولتی، شهرداری، خدمات رسان و.. باید پای کار باشند.
وی افزود: اگر نخواهیم به سمت درون زایی و تمرکز شهری برویم باید به سمت گسترش شهری برویم که در این راه دو گزینه خرید زمین های مردم و استفاده از زمین های انفال وجود دارد که در استفاده از زمین های مردم با مسائل حقوقی فراوان از جمله تغییر کاربری وجود دارد.

مباحث مطروحه در این نشست به شکل تفصیلی در بخش های جداگانه ارایه می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha