• چهارشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۸:۴۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99112922216
  • خبرنگار : 30054

 همایش رتبه‌بندی صد شرکت برتر ایران برگزار شد

کسب رتبه نخست ستاره اول در شاخص بهره‌وری کل عوامل در بین شرکت های گروه رایانه

کسب رتبه نخست ستاره اول در شاخص بهره‌وری کل عوامل در بین شرکت های گروه رایانه

بیست و سومین دوره رتبه‌بندی صد شرکت برتر ایران IMI-۱۰۰ در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام ستاره اول، در این همایش که روز یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه با حضور مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، مدیر مرکز ‌رتبه‌بندی شرکت‌های برتر، معاونین وزارت صمت و جمعی از مسئولان کشوری و مدیران بنگاه‌های اقتصادی کشور برگزار شد، اسامی شرکت‌های برتر ایران اعلام و از مدیران تعدادی از این شرکت‌ها تقدیر شد.

بر این اساس، شرکت ستاره اول در بین پانصد شرکت برتر ایران موفق به کسب رتبه نخست از نظر بهره‌وری کل عوامل در بین شرکت‌های گروه رایانه و فعالیت‌های وابسته شد و از محمد جواد صدوقی، مدیر عامل این شرکت تقدیر بعمل آمد.

شاخص بهره‌وری کل عوامل، نمایانگر نسبت ارزش افزوده سازمان به منابع و داده‌های سازمان (هزینه نیروی انسانی و هزینه سرمایه) است.

همچنین ستاره اول چندی قبل در مجمع عمومی سال۹۹ موفق به‌رشد ۷۷درصدی درآمد عملیاتی نسبت به سال مالی گذشته گردید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha