• یکشنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99120301654
  • خبرنگار : 71505

رئیس ستاد انتخابات استان تهران خبر داد

برگزاری نیمه الکترونیکی انتخابات۱۴۰۰ /آغاز ثبت نام داوطلبان شوراهای شهر از ۲۰ اسفند

برگزاری نیمه الکترونیکی انتخابات۱۴۰۰ /آغاز ثبت نام داوطلبان شوراهای شهر از ۲۰ اسفند

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با اشاره به آمادگی برای برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی، گفت: این انتخابات بر اساس بازدید از شعب با حضور نماینده بهداشت محقق می شود و در مجموع ۲۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی، بازرسی، نظارتی و غیره برای انتخابات ۱۴۰۰ در استان تهران داریم.

به گزارش ایسنا، شکراله حسن بیگی در پنجمین جلسه شورای اداری استان تهران با اشاره به رویداد مهم انتخابات گفت: در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ دو انتخابات مهم یعنی ریاست جمهوری و شوراها برگزار می شود و در استان تهران علاوه بر این دو، انتخابات میاندوره ای مجلس و میاندوره خبرگان رهبری را هم داریم.

به گفته وی، انتخابات مهم ترین رکن دموکراسی کشور است و مردم با حضور در پای صندوق های رای سرنوشت خود را تعیین می کنند، از این رو مشارکت در انتخابات مهم است که مقام معظم رهبری نیز همواره تاکید بر این مهم دارند.

وی افزود: در چهار ماه باقیمانده تا انتخابات مسئولان بایستی با کار و تلاش بیشتر و با حضور در مناطق شهری و روستایی و بیان عملکرد، امیدآفرینی در جامعه را افزایش دهند. در انتخابات گذشته رتبه استان نوعا بین ۲۷ و ۲۸ بود، اما در انتخابات سال گذشته به رتبه چهارم رسید و تنها انتخاباتی بودکه هیچ صندوقی باطل نشد و هیچ شکایتی نداشتیم که این امر به سبب وقت گذاشتن و پیگیری و همت مسئولان این امر میسر شد.

وی ادامه داد: هدف گذاری برای انتخابات ۱۴۰۰ کسب رتبه اول کشور است و توقع و انتظار از مدیران این است که به فرمانداران و بخشداران جهت برگزاری انتخابات مطلوب کمک کنند و خودرو، امکانات پشتیباتی و تدارک را در اختیار قرار دهند. ضمن اینکه در زمینه در اختیار قرار دادن پرسنل و محل شعب نیز همراهی لازم را داشته باشند. بر اساس ماده ۷۱ و ۷۲ قانون شوراهای اسلامی شهر و روستا، ماده ۲۱ قانون انتخابات ریاست جمهوری، ماده ۷۷ آیین نامه اجرایی قانون انتخابات خبرگان رهبری، ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، شرایط برای کمک دستگاه ها در امر برگزاری انتخابات فراهم شده است.

حسن بیگی با بیان اینکه بر اساس ماده ۷۱ کلیه وزاتخانه ها، سازمان ها، ادارات، شهرداری ها و سازمان های وابسته به شهرداری ها موظف به این همکاری هستند، تاکید کرد: ۲۹ بهمن ستاد انتخابات استان رسما با ۵ کمیته، دبیرخانه و دبیر تشکیل شد و قبل آن از ۲۱ آبان جلسات هماهنگی انتخابات برگزار شد تا بر مبنای قانون شرایط حضور حداکثری فراهم شود. از این رو آموزش محوریت پیدا کرد تا مجریان به قانون تسلط داشته باشند، ضمن اینکه آسیب شناسی انتخابات گذشته برای رفع نقاط ضعف نیز انجام شده است.

وی افزود: انتخابات پیش رو نیمه الکترونیکی برگزار می شود یعنی از ۲۵ فرایند انتخابات اخذ آرا و شمارش آرا به صورت دستی و بقیه الکترونیکی برگزار می شود، ضمن اینکه در سطح استان تهران ۷ هزار و ۶۰۹ شعبه اخذ رای پیشنهاد شده است و روستاهای واجد شورا در استان ۵۳۱ روستا است که ۴۸۰ روستا شورا دارند و به فرمانداران تاکید شده در سایر روستاهایی که زمینه دارند نیز انتخابات برگزار شود.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران ادامه داد: آمادگی برای برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی بر اساس بازدید از شعب با حضور نماینده بهداشت محقق می شود و در مجموع ۲۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی، بازرسی، نظارتی و غیره برای انتخابات ۱۴۰۰ در استان تهران داریم.

وی در مورد اقدامات لازم جهت برگزاری انتخابات تا پایان سال با اشاره به عدم تغییر مدیران شهرستانی جهت جلوگیری از ایجاد هر گونه شائبه افزود: تشکیل ستاد انتخابات انجام شده، تشکیل هئیت های اجرایی شوراها در ۱۹ اسفند به مدت ۵ روز انجام می شود و ثبت نام از داوطلبان شوراهای شهر نیز از ۲۰ اسفند به مدت ۷ روز انجام می‌شود و بقیه فرایندها برای سال ۱۴۰۰ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha