• سه‌شنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99121914737
  • منبع : نمایندگی گیلان

نماینده ولی فقیه در گیلان:

احیای موقوفات ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم می‌کند

احیای موقوفات ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم می‌کند

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه موقوفات کشور به حدی است که اگر به درستی ساماندهی و بهره‌برداری شوند، کشور را اداره می‌کند، گفت: احیای موقوفات بسیاری از ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم می‌کند.

آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در دیدار با معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امورخیریه اظهار کرد: تشکیل سازمان اوقاف از جمله درایت‌های رهبر انقلاب بود.

وی با بیان اینکه هر کار قانون مدارانه با مشکلاتی مواجه خواهد شد، افزود: موقوفات قبل از انقلاب بی سر و سامان بود و با تشکیل سازمان اوقاف موقوفات سازماندهی شد؛ کسانی که در حاشیه موقوفات کشور بودند و بهره‌برداری نامعقول می‌کردند اولین مخالفان وقف بودند. اکنون موقوفات ساماندهی شده و هرکسی می‌خواهد وقف کند می‌داند نیاتش عملی می‌شود.

امام جمعه رشت با اشاره به ظرفیت موقوفات کشور گفت: موقوفات کشور به حدی است که اگر به درستی ساماندهی و بهره‌برداری شوند، کشور را اداره می‌کند.

آیت‌الله فلاحتی تاکید کرد: رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از دستگاه قضا بخواهد یک قاضی ویژه در شعب بدوی و تجدید نظر برای مراجعات سازمان اوقاف و احیای حقوق موقوفات تعیین شود.

وی با بیان اینکه احیای موقوفات یک سازمان عظیم اقتصادی شکل خواهد داد که می‌تواند بسیاری از ضعف‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه را ترمیم کند، تصریح کرد: استفاده از نذورات و عواید بقاع برای هیئت امنای بقاع متبرکه به ویژه در مناطق روستایی تسهیل شود.

امام جمعه رشت نظارت جدی بر مجموعه‌های مالی در بدنه ادارات اوقاف را ضروری دانست و اظهار کرد: نظارت آسیب‌ها را کم می‌کند و دقت کارکنان در استفاده از منابع و اعتماد مردم را افزایش می‌دهد.

احصا ۲۰۵ هزار موقوفه و یک و نیم میلیون رقبه در کشور

در ادامه حجت‌الاسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده، معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امورخیریه نیز در این دیدار اظهار کرد: مهمترین ماموریت سازمان اوقاف حفظ عین موقوفات و توسعه فرهنگ وقف است؛ سازمان اوقاف می‌تواند نقش سازمان اقتصادی اسلام را در جامعه ایفا کند و تجلی عینی سازمان اقتصادی اسلام برای مردم باشد.

نوری‌زاده با بیان اینکه ۲۰۵ هزار موقوفه و یک و نیم میلیون رقبه در کشور احصا شده است، خاطرنشان کرد: از این موقوفات ۸۰۰ نیت جمع‌آوری شده است.

وی به رویکرد جدید سازمان اوقاف در هدایت نیات واقفان به سمت نیازهای روز جامعه اشاره کرد و گفت: حوزه فعالیت‌های قرآنی و علمی با رویکرد فناوری‌های نوین از جمله این نیات هستند.

معاون امور مجلس و استان‌های سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: در حوزه حمایت از فعالیت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی در سازمان اوقاف در حال انجام است.

وی در خصوص فعالیت‌های اجتماعی سازمان اوقاف گفت: سازمان اوقاف پس از تاکید رهبر معظم انقلاب برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، با راه اندازی مراکز افق در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، فساد، حاشیه نشینی و اعتیاد عملکرد خوبی داشته است.

نوری‌زاده بزرگترین سرمایه اوقاف و هر نهادی را اعتماد ملی خواند و گفت: در راستای جلب اعتماد مردم از مدیران خواستیم شفاف‌سازی کنند و گزارشاتی در خصوص اجرای نیات واقفان، تثبیت مالکیت و حفظ عین موقوفات به مردم و مسئولان ارائه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha