• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: khalijefars-56372
  • خبرنگار : 50169

مدیرعامل ستاد دیه هرمزگان خبر داد:

آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد

آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد

مدیرعامل ستاد دیه هرمزگان از آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، احمد مرادی نژاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از عید قربان تاکنون ۷ زندانی جرائم غیر عمد با بدهی یک میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان در هرمزگان آزاد شده‌اند.

وی با بیان اینکه زندانیان با تخفیف شاکیان، منابع استانی و کمک خیران آزاد شدند، افزود: هم‌اکنون ۵۹ زندانی جرائم غیر عمد با بدهی ۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان چشم‌انتظار کمک خیران هستند.

مدیرعامل ستاد دیه هرمزگان خاطرنشان کرد: این افراد به علت ناتوانی در پرداخت دیه، محکومیت مالی و مهریه در زندان هستند.

مرادی نژاد اضافه کرد: مردم نیک‌اندیش برای آزادی زندانیان نیازمند کمک‌های نقدی را به شماره‌حساب ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۳۶۷۰۶ واریز کنند.

وی از راه‌اندازی پویش مردمی رسم ابرار برای آزادی زندانیان در کشور و استان خبر داد و افزود: این پویش از سوم تا پنجم شهریور برگزار می‌شود و مردم کمک‌های نقدی را با شماره‌گیری کد دستوری #۷۷۷۷۰۷۶*۷۸۰* و شماره کارت‌بانکی ۶۲۸۰۲۳۱۴۹۵۱۹۹۷۵۳ پرداخت کنند.

مدیرعامل ستاد دیه هرمزگان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۸۶ زندان جرائم غیر عمد با بدهی ۲۷ میلیارد تومان از زندان‌های استان آزاد شدند، تصریح کرد: سال گذشته ۲۳۵ زندانی با بدهی ۶۱۵ میلیارد ریال از زندان‌های استان آزاد شدند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha