وعدههای انتخاباتی
-
اعظمی: برخی وعده وعیدهای انتخاباتی، ردیفی در سند بودجه ۱۴۰۰ ندارد
نماینده مردم جیرفت در مجلس از بعضی وعده وعیدهای انتخاباتی انتقاد کرد و ضمن ابراز نگرانی از تأثیرات منفی این وعدهها از ناهمخوانی این قولها با سند بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.
-
سرمدی: وعدههای پوپولیستی، بهرهبرداری غیرمنصفانه از نیازهای مردم است
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نسبت به وعده وعیدهای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ انتقاد کرد و گفت: نامزدها موظفند به مردم برای حضور پای صندوق رأی امید دهند اما نه با شعارهای پوپولیستی و وعدههای نشدنی. اینکه فلان قدر یارانه میدهیم یا بهمان قدر وام ازدواج و مسکن میدهیم، چیزی جز بهرهبرداری غیرمنصفانه از نیازهای واقعی مردم نیست.
-
غضنفرآبادی: عرصه شعار دادن لوث شده است
رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم پرهیز از طرح شعار های غیرواقع بینانه در عرصه انتخابات عنوان کرد: متاسفانه به دلیل اینکه در گذشته به میزان زیادی شعار های غیر واقع بینانه بیان شده دیگر این عرصه شعار لوث شده است.
-
وعده قاضیزاده هاشمی در مورد بورس
یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر رئیسجمهور شوم، پولهای خارج شده توسط دولت را در قالب صندوق تثبیت به بازار بورس برمیگردانم.
-
نمازی: شعارهای برخی داوطلبان خلاف عملکرد گذشته آنهاست
یک عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه وقتی نظام حزبی در انتخابات حاکم نباشد، شعارها حاکم می شوند، گفت: برخی داوطلبان شعارهایی می دهند که خلاف عملکرد گذشته آنها است.
-
علیپور: نامزدها حرفهای واقعی و شدنی بزنند/ مردم هر وعدهای را به آسانی نپذیرند
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ کس یک شبه با نشستن بر مسند ریاست جمهوری نمیتواند معجزه کند از نامزدهای ریاست جمهوری خواست وعدههای واقعی و شدنی به مردم بدهند.
-
حاجی پور: مردم به کاندیدای صادق لبیک میگویند
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اگر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در عین صداقت، در کنار مردم قرار بگیرند، مردم به این عزیزان لبیک خواهند گفت.
-
رشیدی کوچی: وعدههای بدون پشتوانه کاندیداها در مردم دافعه ایجاد میکند
یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سر دادن وعده های دروغین باعث شکل گیری نگاه منفی در مردم شده و یک نوع دافعه در مردم ایجاد می کند.
-
فراموش نکنیم که در بزنگاه کرونا چگونه علم و فناوری به داد کشور رسید؛
جای خالی توسعه علمی و فناورانه و اقتصاد دانشبنیان در برنامه کاندیداهای ریاستجمهوری
برداشتن موانع تولید، تک رقمی کردن تورم، غیر فعال کردن اهرم فشار اقتصادی دشمن و بالا بردن جاذبه تولید از جمله برنامههایی است که از سوی هفت نامزد ریاست جمهوری از تریبون صدا و سیما در حالی پخش میشود که هیچ کدام آنها از بهرهگیری از شرکتهای دانشبنیان، توسعه اقتصاد دانشبنیان و توسعه فناوری در کشور برای رفع چالشهایی که گریبان کشور را گرفته است، سخنی به میان نمیآورند.
-
بسته اخبار سیاسی ۱۲ خرداد
وعدهها و حواشی آن/حریق در شناور/مذاکره تا حصول نتیجه
وعده های انتخاباتی و میزان مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰/ برجام/ حریق در یک شناور نیروی دریایی ارتش از موضوعات و اخبار پربازدید سرویس سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.
-
ادعای ۱۲ میلیارد دلاری!
اعلام یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری برای قطع رابطه کالای اساسی با ارز و خودکفایی در آن قابل تامل است، چراکه به استناد آمار رسمی، ایران سالانه بیش از ۱۲ میلیارد دلار واردات کالای اساسی دارد که از لحاظ وزنی تا ۷۰ درصد واردات را شامل میشود. اینکه تولید و خودکفایی در این حجم از کالای اساسی چه زمانی و با چه برنامه ای می تواند در ایران اتفاق بیفتد و واردات آن متوقف شود، ابهامی است که کاندیدای مربوطه هنوز در رابطه با آن توضیحی ارائه نکرده است.
-
خانهدار کردن مردم با زمین رایگان؛ سودای قاضیالقضات
روز گذشته طرح رئیسی که آن را ارتقا یافته مسکن مهر نامیدهاند با هدف ساخت چهار میلیون مسکن با استفاده از زمین رایگان، آورده اولیه صفر و وام ارزان قیمت رونمایی شد. این پروژه البته بنا به گفته یک کارشناس، مقداری رویاگونه است اما استفاده از بخش خصوصی برای توسعه زیرساختها و ارایه زمین رایگان میتواند از نقاط قوت آن باشد.
-
حراجی برای ۹۵ درصد ایرانیها/ از پشت پرده یارانهها بگویید
وقتی ۹۵ درصد جمعیت یک کشور، یک دریافتی مشترک ماهانه داشته باشند و با گذشت ۱۰ سال و مستهلک شدن مبلغ آن، حتی ثروتمندان حاضر به دست کشیدن از آن نباشند، یعنی ابزاری وجود دارد که کاندیداهای ریاست جمهوری هم روی آن تمرکز کرده و انگار وارد حراجی شده و رقم بالای رقم بیاورند؛ «یارانه های نقدی» سال هاست که چنین نقشی را برای رقابت های سیاسی بازی می کند و اغلب در آن احترام به مردم و اصلاح رویه دیده نمی شود.
-
کنایه جالب یک نماینده به وعده افزایش یارانهها از سوی کاندیداها
یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با انتقاد از وعده های انتخاباتی کاندیداها برای افزایش یارانه ها، تاکید کرد: به نظر میرسد برخی نامزدها بهترین روش جذب رای را سبقت گرفتن در بالا بردن مبلغ پرداختی یارانه میدانند.
-
شادمهر: کاندیداها از دادن وعدههای پوچ و توخالی پرهیز کنند
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از کاندیداهای انتخابات خواست از طرح وعده های توخالی و دروغین پرهیز کنند چرا که مردم با دقت حرکات، وعده ها و شعارهای کاندیداها را رصد میکنند.
-
احمدی: کاندیداها وعده سر خرمن به مردم ندهند
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری خواست که در اظهارات انتخاباتی خود وعده هایی را مطرح کنند که دارای پشتوانه بوده و قابلیت اجرایی شدن داشته باشند.
-
توصیه یک فعال سیاسی به کاندیداها
وعده هایتان قابل اجرا باشد
ایرج ندیمی گفت: این ذهنیت که با هر وعده ای می شود نظر مردم را جلب کرد، درست نیست.
-
مرادی: کاندیداها با وعدههای بدون پشتوانه به دنبال کسب رای مردم نباشند
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم به کاندیدایی رای می دهند که بتوانند در برنامه زمان بندی شده اش مشکلاتشان را حل شده ببینند.
-
وعدههایی با سررسید نامعلوم!
«یارانه ۴۵۰ هزار تومانی»، «ایجاد سالانه یک میلیون شغل»، « سبد غذایی روزانه با ۱۳ قلم کالا»، «وام ۵۰۰ میلیون تومانی به هر زوج»، « نابودی فقر تا ۴ سال آینده »، «رایگان شدن اینترنت برای دهک های پایین جامعه» و « تبدیل محلهای نماز جمعه به تریبونهای مردمی برای اعتراضات »؛ این ها تنها بخشی از وعده های سوال برانگیز ۷ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری است.
-
نوروزی: منابع مالی وعدههای نامزدهای انتخاباتی مشخص شود
یک عضو مجمع نمایندگان استان گلستان گفت: منابع مالی وعده و وعیدهای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری۱۴۰۰ مشخص و توسط رسانهها منتشر شود.
-
این وعده وعیدهای تکراری ِغیرقابل باور
یکی میگوید ۴۵۰ هزار تومان یارانه میدهد و دیگری ادعا میکند که مشکل بورس سه روزه قابل حل است. نامزدی معتقد است که یک میلیون شغل ایجاد خواهد کرد و دیگری اظهار کرده که اگر رئیس جمهور شود، آمریکاییها التماس میکنند و مجبور میشوند که تمام تحریمها را بردارند. مجموعه قول و قرارهای غیرمنطقی یا وعده وعیدهایی غیرواقعی که بیش از هر زمانی باورنکردنی هستند.
-
رئیس اتاق بازرگانی فارس:
وعدههای واقعی مشارکت را افزایش میدهد/لزوم واکسیناسیون صنعتگران
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس ضمن طرح این توصیه به نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری که وعدههای اقتصادی واقعی بدهند، خاطرنشان کرد که دادن وعدههای واقعی که قابلیت اجرا داشته باشد، منجر به افزایش مشارکت در انتخابات خواهد شد.
-
تبدیل وعده و شعار به کارتون!
مدیر خانه کاریکاتور حوزه هنری اصفهان، از انتشار فراخوان نخستین مسابقهی کاریکاتور «فصل کارتون» با موضوع «وعده وعیدها و شعارهای تو خالی» خبر داد.
-
دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی:
کاندیداها دو سال قبل از انتخابات به مردم معرفی شوند
دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استان اصفهان، گفت: کاندیداهای نهایی ریاست جمهوری حداقل باید دو سال قبل از انتخابات برای مردم شناخته شده باشند.
-
استاندار چهارمحال و بختیاری:
وعدههای انتخاباتی کاندیداهای شوراها در حطیه وظایفشان باشد
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه داوطلبان شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا باید قبل از آغاز تبلیغات از شرح وظایف خود اطلاع کافی پیدا کنند، گفت: اگر وعدههای کاندیداها در حطیه وظایفشان باشد، قطعا پس از تشکیل شورا توقعات مردم نیز در همان حیطه خواهد بود.
-
انتقاد «ابراهیمی» از وعدههای انتخاباتی که محیط زیست را تهدید میکند
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: در سبک انتخابات فعلی، هر کس بر اساس ذهنیت و مطالبات مردم منطقه خودش پروژههایی را پیشنهاد میدهد که یا با منافع ملی در تضاد است و یا در دراز مدت به ضرر همان منطقه است.
-
حقشناس: رئیسجمهور وعدههای انتخاباتی خود را مرور کند
یک فعال سیاسی با بیان اینکه دولت باید کمک کند تا خطر ناامیدی از صندوق رای از بین برود، گفت: رئیس جمهور وعدههای انتخاباتی خود را مرور کند، یکی از وعدههای دولت حمایت از حقوق مردم بود.