بحران آب
-
بیآبی حیات وحش یزد را تهدید میکند
معاون فنی حفاظت محیط زیست استان یزد به دنبال تشدید بحران کمآبی در یزد به ویژه برای حیات وحش این استان کویری، اظهار کرد: بسیاری از چشمهها و منابع آبی که نقش حیاتی برای تأمین آب حیاتوحش در استان را داشتهاند، دچار کم آبی یا خشکی شدهاند.
-
چقدر آب غیرمجاز در تهران مصرف می شود؟
تنها در سه ماه ابتدایی امسال ۵۴۳۹ رشته انشعاب غیرمجاز آب در سطح استان تهران شناسایی شده که ۲۵۸۳ رشته انشعاب پس از اخذ جریمه و طی مراحل قانونی خرید انشعاب به مجاز تبدیل شدهاند و ۱۲۹۰ رشته انشعاب به صورت کامل قطع و متخلفان جریمه شدند.
-
-
چرا وعدههای آبی اجرایی نشد؟
در چند سال اخیر، به طور تقریبی طرحهای ۱۵ گانه تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی بیش از گذشته به حاشیه رفت و حتی یک بند از قانون توسعه و بهینه سازی مصرف آب شهری و روستایی به طور موثر در مرحله اجرایی قرار نگرفت. بحران مدیریت آب در کشور تا جایی است که بی آبی ها و کم آبی هایی که امروزه محصول همان شیوه ناکارآمد و بی رویه سازه ای است، راه درمانی به جز کارهای سازه ای را در مرحله اجرایی قرار نمیدهد.
-
طلای خاکستری راهی برای حل بحران آب در ایران
مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز گفت: با توجه به محدودیت منابع آب ناچار در آینده نه چندان دور باید آب مورد مصرف در صنعت و سایر بخشها از منابع مصرف شهری تفکیک گردد.
-
-
-
شبکههای توزیع فرسوده و معضل تلفات آب شرب
استاد تمام گروه مهندسی آب دانشگاه رازی کرمانشاه عامل اصلی اتلاف آب شرب تصفیه شده را شبکه فرسوده انتقال و توزیع آب عنوان کرد و افزود: برای جلوگیری از اتلاف آب شرب بجای حفر چاههای جدید و فشار مضاعف به آبخوانها، باید شبکه های فرسوده تعویض شود.
-
-
معاون شرکت آبفای اردبیل:
منابع تأمین آب روستاها خشک شده است/ بحران کم آبی در شهرها و روستاها
معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل گفت: اکثر منابع تأمین آب روستاها در استان اردبیل خشک شده و مشکلات و چالشها چندین برابر شده است.
-
-
مدیرعامل آب منطقهای گیلان:
به کشاورزان پایین دست گیلان آب نمیرسد
مدیرعامل آب منطقهای گیلان گفت: مشکل ما این است که کشاورزان بالادست آب را مصرف کرده و به پایین دست نمیرسد.
-
زنگ خطر برای ایران زمین!
آخرین وضعیت سد «اکباتان» - همدان
سد «اکباتان» همدان، ظرفیت مخزن ۳۶ میلیون مترمکعب دارد، که در حال حاضر ۵۳ درصد آن پُر است که برای مصارف شرب و کشاورزی استفاده میشود. در سالجاری همدان سیزدهمین استان به لحاظ کمبود بارش بوده که نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد کاهش بارندگی داشته است. در سال آبی جاری حدود ۲۷۱ میلیمتر بارندگی داشتهایم درحالیکه بارش در سال قبل ۴۵۷ میلیمتر بوده است.
-
علت قطع آب در برخی از مناطق استان تهران چیست؟
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تاکید کرد: در هیچ نقطهای از تهران برنامه قطع و یا نوبتبندی آب نداریم و قطع آبی که در برخی مناطق شهرهای استان تهران رخ داده ناشی از قطع برق و خاموششدن پمپ های چاههای آب تامینکننده آب شرب مناطق مختلف است.
-
سرابِ آبشیرینکنها
سالها نبود زیرساختهای پایدار تامین آب در استان بوشهر عامل بحران آبی استان عنوان میشد اما با اجرایی شدن طرح آبشیرینکنها درحالی که انتظار میرفت با هزینههای کلان درد بزرگ بیآبی از استان رخت برببندد، همچنان نقاط مختلف استان، با کمبود آب روبهرو است.
-
گلایه حیدری از سیاستگذاریهای غلط در کشور؛
مانعتراشان مسیر توسعه کشور باید پاسخگوی شرایط امروز باشند
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امروز صنعت برق کشور به دلیل فرسودگی و به روز نبودن با مشکلات عدیدهای مواجه شده است. باید به گذشته بازگردیم و کسانی که با طرح های عوام فریبانه و پوپولیستی در مسیر توسعه کشور مانع ایجاد کردند را برای پاسخ احضار کنیم.
-
داغی تابستان بر دل کویر؛
بحران آب در ثروتمندترین شهر ایران + ویدیو
پای درد دل مردم اردکان نشستیم، مردمی که در ثروتمندترین شهر ایران زندگی میکنند اما از کمترین سرمایه حیات خود یعنی آب برخوردار هستند.
-
زنگ خطر برای ایران زمین!
خشکشدن کشکان رود - لرستان
در پی خشکسالی و افت شدید منابع آبی لرستان بسیاری از رودخانههای لرستان از جمله «کشکان رود» کاملا خشک شده است. کشکان - خروشانترین رودخانه لرستان - یکی از سر شاخههای پر آب رودخانه کرخه است و حدود یک سوم از خاک لرستان را در بر میگیرد. اراضی و باغات در حاشیه این رودخانه در معرض بیآبی و نابودی قرار گرفتهاند.
-
-
-
مصرف بهینه آب نیاز حیاتی کبودراهنگ
مدیر آبفای شهرستان کبودراهنگ شروع بحران کم آبی در کبودراهنگ را پیش از انتظار دانست و گفت: از ابتدای شروع فصل تابستان و گرمای هوا شاهد بالا رفتن مصرف آب هستیم بنابراین از مردم تقاضا داریم مصارف خانگی را کنترل و مدیریت کنند.
-
آب دیگر مایه حیات نیست!
آب مایه حیات نسبت بلکه خود زندگی است و بدون آب زندگی سخت که نه غیرممکن است؛ زیرا بحران کم آبی بیتردید بر ابعاد مختلف زندگی اعم از اجتماعی، محیط زیستی، اقتصادی و حتی سیاسی اثر میگذارد.
-
ایسنا گزارش می دهد؛
کشت دوم برنج زیر تیغ بحران آب
هر ساله با آغاز زمان فصل برداشت کشت اصلی برنج با توجه به فضای موجود، کشت دوم در دستور کار کشاورزان قرار میگیرد اما در سال جاری به دلیل کمبود آب کشت دوم ممنوع اعلام شده است.
-
امام جمعه رشت:
دولت جدید نسبت به اتمام سدهای نیمه تمام گیلان اقدام کند
امام جمعه رشت، به سدهای ناتمام دیورش و شفارود در گیلان اشاره کرد و افزود: امیدوارم دولت جدید در اتمام سدهای نیمه تمام استان تسریع داشته باشد.
-
مرگ خاموش دشت قزوین
دشت ترکخورده، چالههای ایجاد شده، فرونشست و پدیده ریزگرد صحنههایی هستند که طی سالیان اخیر در دشت قزوین شاهد آن هستیم، این وضعیت در سال جاری با بحران کمآبی تشدید شده است.
-
مدیر آب وخاک جهادکشاورزی استان قم:
خشکسالی قم دائمی است، وضعیت بحرانی مطرح نیست
مدیر آب وخاک سازمان جهاد کشاورزی استان قم با تأکید بر اینکه بحث خشک سالی دائمی است و بحران نیست، گفت: استان قم در حاشیه کویر قرار دارد و مردم و کشاورزان باید نگرش شان را به بحث بهرهوری از آب تغیر دهند و بهصورت بهینه آب را مصرف کنند.
-
در میزگرد بررسی چالشهای مشارکت مردمی در طرحهای منابع آب مطرح شد؛
سدهای کاریکاتوری در لرستان
لرستان با وجود داشتن ۱۲ هزار میلیارد مترمکعب روانآب با بحران آب مواجه نیست بلکه از بحران مدیریت منابع آب رنج میبرد.
-
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم:
افزایش مصرف باعث شوری آب می شود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه کیفیت آب از نظر شوری و شیرینی ارتباط مستقیم با مصرف دارد، گفت: هر چه قدر مصرف آب بالاتر رود مجبور استفاده از منابع زیرزمینی هستیم که باعث افزایش شوری آب میشود.
-
ناقوس مرگِ آب در کرمانشاه
مدیرعامل آبفا کرمانشاه: انصاف نیست در این شرایط با آب شرب کوچه و حیاط را بشوییم
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با هشدار در مورد صرفه جویی در مصرف آب، از تلاش برای حل مشکل تامین آب شرب شهر کرمانشاه خبر داد.
-
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان مطرح کرد:
کشت گونههای درختی و گیاهی با نیاز آبی کمتر، سیاست جدید وزارت جهاد کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: با توجه به کمبود منابع آبی سیاست وزارت جهاد کشاورزی بر این است که کشت گونههای درختی و گیاهی با نیاز آبی کمتر را جایگزین گیاهان و درختان با نیاز آبی بیشتر کند.